Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo tako i treba. Svaka čast. Vlast treba da se osigura na sve moguće načine pa i ovom slučaju gdje je čovjek upućivao verbalne prijetnje, uhapsiti, zatvoriti, kazniti najstrožije, zna vlast kako sebe da čuva. A narod kojom upravlja ova vlast? E to nikoga ne dotiče. Neka narod gine po tdrambajima, autobusima, ulicama, pješačkim prelazima, kada se kriminalci obračunavaju neka nevini ljudi gube živote, ko šiša narod. Bitna je isključivo i samo vlast. Možda vast i ne zna a i svoje građane treba zaštiti na isti način a ne kao do sada da ginemo kao zečevi.
Da FUP pročešlja po klixovim komentarima, ne bi bilo više od 5 komentara na vijesti.
Lako je prijetiti slabijem od sebe, haj prosjaku nek sta kaze...
Kako se može nekome uzet za grijeh kad ima PUNO protiv ove vlasti... Kako sad podržat čovjeka a da ti SIPA na vrata ne pokuca ... Evo, ja kad bih znao gdje ga pritvoriše odnio bih mu bar cigara i narandže ...! ! !
Dobro, ovo lajanje preko Klixa je uglavnom benigno, mada i tu ima žestokih odvala, da se "službe" mogu aktivirati, no neće jer znaju da smo mi ovdje dežurni ludaci, ali kad te nepoznati lik ono ničim izazvan trzne telefonom pa ti saspe prijetnju na tebe, djecu ti, familiju, to je puno, puno zeznutije...
a đe je sloboda govora kao elementarno ljudsko pravo??? pa nemeremo vako u Evropu
glupost da meni neko prijeti i prijavim miliciji ovi bi se spisali od smijeha bilo bi ono aj ba sta se usro neceti niko nista .. a kad njima onda dizi svfe moguce postrojbe i hapsi
pod tušem sapun oko vrata veži da ne ispadne........
je suis B.R.
...vlast sve ozbiljno shvaća. kako sopstvenu krađu, tako i tuše prijetnje. staljin likes this.
Stalin and 8 other dictators like this :D
Da nije sta na Klixu brljavio?