Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pero jesam Bosnjak al si u pravu, sramotno je sta se desava i sta normalan svijet dopusta da mu se desava...ponekad mi se cini da je vise ubica i budala među nama nego normalnih... :/
Zalosno!
e Irfane cega se ti sve neces nagledat\'... ipak, svaka mu cast, jedan od najjacih u regionu
dzeko kaze: \'\'jos jednom doodjiii...\'\' joj pa....D O K L E V I S E.... kakva su li tu posla bila...
Ovo je nešto novo... u lice nožem... počelo se i umirati
Jel čuo Džeko za ove belaje i ubistva? šta on kaže na sve ovo?
jesu se to cige izbole
Federalna uprava policije raspisala je međunarodnu tjeralicu za imamom Zuhdijom Mulalićem (61) koji je u siječnju 2007. osuđen na dvije godine zatvora zbog bludničenja nad šest djevojčica uzrasta od 12 do 16 godina tijekom vjerske nastave u džamiji. Tjeralica je raspisana po nalogu Župnaijskog suda u Bihaću. Prema navodima iz presude, imam je djevojčice zlostavljao od svibnja do kolovoza 2006. godine na satima vjeronauka u selu Jezersko u općini Bosanska Krupa. Mulalić je nakon drugostupanjske presude kojom je osuđen na dvije godine zatvora bio nedostupan sudskim organima, zbog čega je nakon lokalne potrage raspisana međunarodna tjeralica, jer se sumnja da se krije u susjednim državama, javlja \"Dnevni avaz\".
Tako se radi u predgrađu, nož u srce u KHAJ PHIČE, učite \"gradski\" mangupi, nemojte samo po nogama rokat.
sta je ovo poceli se i starci klati, valjda vidjeli od mlađe balavurdije....
good morning vietnam
Samo da kazem da mi je ovo rodjak, bio, i da sam siguran da je zasluzio ovo, jer nije bio cista posla.
jalijas from ilijas
Joooj muka mi od komentara koji pocinju \"zalosno ..\" Zalosno je da i ti samo tipkas po toj tastaturi a da sad neki budu protesti naso bi preceg posla.
jugoslavija i milicija su prijeki lijek za sve nase probleme
Covjek je NAJKRVOLOCNIJA zvijer !!!!!!!
SVA MI DJECA GLADNA NEMAJU NI ZA VIRSLI VISE, ZALOSNA IM MAJKA. MRZIM SEBE STO ME VAKOG RODI MAJKA, PITARKA JE BILA I SVAKOME JE DALA. ZELIMO POTOMKE KVALITETNE KRVI, POSALJIMO ZENE DZEKI, ON CE DA IH PUNI.