Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici nisu nista krivi a sebi je bezveze napravio problem.
Ne razumijem komentare tipa " mi smo Balkan" mi bi sve džabe, bla, bla! OK zaposlenost i plate u državi makar približno nivou EU, pa onda hapsite i mlatite kojekakve neplatiše, samo naprijed! Ovako ... komunalije i hrana/odjeća , lijekovi su za cca.90% stanovnika jedina briga i jedini trošak, znači da smo socijalno ekonomski dno dna. I trebalo bi makar subvencije na struju i osnovnu hranu znatno proširiti.
Nabavit cu agregat za struju pa mozete uhvatiti za onu stvar. . Kaze Pantic u seriji Tijesna koza.
Drzava oprosti dug Aluminiuma Mostar od pola milijarde a dodju kod civjeka kom su oteli sve da iskljuce struju.. ta drzava mu je otela sve i dala tajkunima
Što si isključivo isključivo si
Ne bi trebalo da se koristi oružje ali građanska neposlušnost je jedini poznati lijek za ovu bandu,što sebe naziva vlast. Ako oni krenu na narod oružjem..onda treba i uzvratiti istom mjerom... Dakle....revolucija...U protivnom za 10 godina će ovdje postojati feudalci i kmetovi... Ako se narod(raja) zaželio gospodara...onda neka tako i bude...
Podsjeća na legendarnu scenu u Nadrealistima.Obračun kod Ok Korala..Haha,uteče Međeđa....
čovjek bio u nekim problemima , puko čovjek nakupilo se svašta ovi iz distribucije naletili , dobro su i prošli mogo ih je obojicu ubiti ko zečeve. takav ti je današnji čovjek.
Tako i treba
Bosanski Novi, gradić s bosnjackom većinom prije rata.
e imat ce sada u cuzi struju
Pa brate proda pusku plati struju
gdje vam dodje taj grad da novinar pojasni nema ga na karti nit na granici
Kad se voziš iz pravca Bosanske Krupe piše ti Bosanski Novi.
Nalazi se izmedju Bosanske Krupe i Bosanske Kostajnice. Nema na cemu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koristis struju ima da je platis, kraj price.
Gdje sad akcija zetva SFOR-a kad su zbog vojne cuturice prekopavali dvorista u Federaciji.
Hihihi