Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevolimo mi Sarajevo može mo bez njega naša Šusmka itd... a, kad im treba guzici onda traze pomoc od Sarajeva
Joj kakvi ste vi kreteni... Kao da je bitno u koju je bolnicu prevezen, inace ovom maloumniku zelim sve najgore, ali da je neka druga situacija tipa saobracaka ili slicno, bitno je da se covjeku spasi zivot, bez obzira na sve... Rat je davno zavrsio... Po vasol logici, ne bi trebalo pruzati pomoc niti spasavati npr, Muslimanu ili Bosnjaku, Hrvatu da je imao udes na Palama???
Iskuliraj brate.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
aaa znaci ljubavni jadi... a raja slutila da je u pitanju bio problem sa teniskim terenima...
dobro 4 parmaka ne vjeruju u ljubav I misle da je ipak reket u pitanju...
...inace, B. Ć. i njen suprug M. Ć su stradali prema izvjescu novinara M. H. koji je sve ovo cuo od svjedoka M. DZ. koji jse tu slucajno zadesio sa suprugom mu F. LJ i djecom im H. LJ. i S. LJ.
a sta ocekivati od sotcara iz stocnog capajeba.
Ljubomora je bolest.
Eto njeg na slobodi cim ozdravi,prije par dana srbin dobio 6 mjeseci bolnice za ubistvo bombom u banjaluci ubijo vozaca autobusa na radnom mjestu ovaj ce dobit 15 dana bolnice za pokusaj,nevazna vijest bas.
hahahha braca ste vi cetnici mustafa od pradjeda turcina i vehabije samo sto vehabije ne ubijaju civile nego ratuju vojnik na vojnika.
hahahhaha jes jes zato u Agu sve tvoji na optuzenickoj klupi u svakoj optuznici stoji za terorisanje gradjanja Bih.Sta kaze FR prijesednik Zak Shirak za jedan narod na balakanu"toje narod bez vjere to je narod barabara i terorista"pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boss DARKO ELEZ pozdravlja iz Zabele
Nisu htjeli ni u istu bolnicu!
Vozi to srpsko smece nazad u vukojebinu!!
Sto je nije usmjerio fino prema zeni nego prema sebi
nije on tražio pomoć. Njemu pomoći svakako nema ! Možda spasi glavu i guzicu, ali šta će poslije. Da zamolim, ne trpajte vražiju politiku u sve i svašta ?!
Posesivnost i ljubomora najdublje su ukorjenjeni u crtama ličnosti ljudi u BiH.... Znatno više nego kod drugih naroda na Balkanu... O Evropljanima da ne govorimo... Možda su samo Albanci još "gori" od nas....
Boombasticno...
Svaka tema "mora" biti izpolitizirana , Jadni ste !
Svaka cast. Moj prijedlog dva dana bez politike i mrznje ,po da onda ocjenjujemo komentare , da vidmo odgovore bez psovanja,mrznje,nacinalizma,vrijedjanja isl.
posto nije musliman nije terorista nego je "muškarac"
Glup si brate nisi skonto šta sam napisao.
E pa bas se zove Mladen
nije platio reket