Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je krajnje vrijeme da se uvede smrtna ili dozivotna kazna zatvora u BH pravosudje
ko smo mi nekom da sudimo i donosimo zakljucke mozda je silovana sta mi znamo o cemu se radi
Daut..izvini molim te lijepo, ako je silovana mogla je abortirati..hajde, to je jedno...a nesto sasvim drugo je ubiti svojim rukama zivo bice, tad nije bitan nacin na koji je zatrudnila!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Она рођена у Сребреници '93., преживјела, а сад своју бебу тако... О Боже!
100% podrzavam elekricnu stolicu
Treba se suditi za ubistvo, hoce li tuzilastvo napkon krenuti da radi svoj posao ???
svi bi ovdje da sude, dave, kolju, one koji su pogrešno počinili, a niti znaju niti umiju možda razumjeti što je bilo sa tom osobom pa je ovakvo nešto užasno učinila. uglavnom svi smo jako pametni da damo riješenje problema, a nitko ne pita što je izvor.
Amerika je najbolja zemlja. Tamo ima zakon da dođeš sa djetetom u hitnu, bolnicu daš im djete niko te ne smije pitati ni što ni kako niti ikave tužbe ili slično. I broj ovih slučajeva je stavljen na minimum.
Nije Amerika ništa posebno u tom pogledu, ovo ima u dosta kulturnih država, a čak i u Rusiji: http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_hatch
postoji samo jedna kurva na svijeta....jedna kurva sa tri i po milijarde lica
au al tebi nije dobrooo :-((
Brizna majka za pozeliti.
Konzervatizam, primitivizam i moral na silu pokazuju svoje rezultate.. Da je imala adekvatnu podršku primarne porodice, te oca od bebe ili na kraju krajeva jednu pametnu i istinsku prijateljicu, možda bi sve bilo drugačije.. Ovako je ona uništena individua.. zombi, do kraja svoje egzistencije.
N... u potpunosti se slazem... apsurd ovog drustav je "da spasi obraz"-pocini ubistvo... uzas. @krstas, cedomorstvo je krivicno djelo, za koje je zakonom propisana kazna zatvora. to je privilegovani oblik ubistva, s obzirom da je naučno dokazano da je žena nakon poroda privremeno smanjeno uračunljiva. ali i dalje je kazna za to zatvor, nesto kraci nego za obicno ubistvo, ali ipak zatvor.
Krstaš Niko, ali niko, nikada nije, niti će pobjeći od vlastite savjesti. Da svi ljudi ovog svijeta toj mladoj ženi oproste ono što je uradila, ona sama sebi nikada neće. Ničija kletva, ni presuda njoj više ne treba. To malo siroto biće kojem je dala i uzela život će je proganjati dok diše.. Što se tiče riječi "kurva" ili milosnica ili prostitutka ili prodavačica ljubavi... pa sunce mu, da je bila zagovornik najstarijeg zanata na svijetu, da li bi joj jedna neželjena trudnoća zaista predstavljala problem? Znam da si muško, ali nemoj biti naivan.. Vinja shvatila si me.. tuga.. kao društvo grabimo krupnim koracima unazad.. a onda se šokiramo kada vidimo rezultate.. tj. većinom se najviše i šokiraju baš oni koji forsiraju taj put..
Bravo za policiju, jedno od najgnusnijih KD cedomorstvo
Ima toga dosta. I stoko jedna aucite jednu stvar: sve ima svoj razlog. I ona je imalw razlog za to. Vjerovato neimastina a mozda i porodica i tako to. Nije to isto kao ubiti tudje dijete. To je tamo neorganzivano. Ta djeca su zo u Findelkind u Njemackoj. I toga i a dosta. Jeste to sve gnusno, aki ne tako kako to vi viite. Ostqlom ona zna. I jos nesto u GB se svaki drugi u ica sta lja u ludnicu jer ga neko ludilo nagna na tako nesto.
Kad ćeš ti naučiti da pišeš i kad ćeš se smjestiti u ludnicu gdje ti je i mjesto.
Sta si se ti napalila, kravo? Mislis da si posisala svu pamet svijeta. Mozda su je priisnuli u porodici. Takvih slucjaa je blo stotinu dok se neko nije dosjetio da naprave mjesta gdje se mogu ostavii takva djeca, tj. bebe, i da ih onda moze neka socijala sluzba uzeti. To treba uvesti u Bosni. Pa u Bosni nije bilo sigurnih kuca. MISLIS DS SI MNOGO PAMETNA! A samo si ogranicena.
dal je moguce da postoje ovakve osobe
i de reci da nije kuja
Mogla je dati na usvajanje,moja drugarica je usvojila bebu studentice ciji roditelji i neznaju da je rodila , svaki put kada vidim koliko je vole i paze sjetim se izreke: "Rodi me majko sretnu pa me baci i na smetlje".
koliko se jos beba nepronađe...
Juče napisah, a i sad ću......uvesti linč, javno, na sred ulice !!!???
ma jel, javni linč? imas u S.Arabiji takve vrste kazne, pa opet svi pljujete po S.Arabiji da su im stroge kazne itd ... a kad se desi neko sranje, onda biste svi vi linčovali, vješali, kamenovali, odrubljivali glave itd ... baš ste licemjerni i nedefinisani
O čemu ti to, zašto stavljaš u isti koš sve, i kažeš, "svi vi"...... malo ti je to ne promišljeno.
nedo bog nikom ,ma nije ona to iz hira uradila,ženu treba liječiti,silovanje,izgubljene ljubavi,ima toga i vise,abortiraju djevojke od 16 godina samo se ne objavljuje
Ne kontam šta pisac hoće da kaže. Sve se moglo riješiti bez ubistva.