Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali znači svi iz istog grada, svađaju se zbog nekih 11 idiota koji trče za loptom. Ovoga nije bilo do negdje '98-e kad su se počeli furati na engleze huligane. Bolje Sarajevo, ma nije bolji je Željo i zbodeš nekoga zbog toga. Pogledajte samo Milano, navijači Intera i Milana imaju godinama dogovor da ne napadaju jedni druge - jer su zamislite - SVI IZ ISTOG GRADA.
Kao prvo 'ovog' nije bilo do neke 2005. kad su se pocele furati ultra casual fazoni. Pogledaj derbije na sjeveru Grbavice Pitari odmah do Manijaka i nikom nista. Tu su fudbal i igrači u potpuno nekom drugom planu, ovdje je riječ o tom osjecaju posebnosti jer pripadas nekoj grupi gdje ti status moze skakati sto se vise dokazujes, pa mislis da si poseban ako skines nekom malcu šal...pa onda adrenalin kroz sve to sto ide, druzenje itd...
I svi ce prije ili kasnije biti od ranije poznati policiji
POKUSAJ UBISTVA = NASILNICKO PONASANJE????
Zemlja nam je postala katastrofa okruženje za odrastanje mladih ljudi. I ono sto valja, na kraju iskvari ovo drustvo. Niko ne razmislja i ne pravi dugorocne planove za drustvo u ovoj nasoj lijepoj zemlji napacenoj. Nazalost.
Ove policija tek upoznaje dogodine su već stara poznata raja
neka nova balavurdija, pravi navijaci se nikad nisu tukli, bar su zeljo i sarajevo uvijek bili primjer kakvih je malo bilo i kako su se ponasali pravi navijaci.
sta radjas djecu ako nemas vremena posvetiti mu se
bravo za roditelje koji su odgojili ove debilcice klosarcice
Obavezno vratiti ovlast policiji
Dokoni, besposlicari....OBAVEZAN VOJNI ROK
Svenuradili i naravno pustili, sad če oni biti OD RANIJE POZNATI POLICIJI.
Sve fol u Sarajevu jaki,ma mi smo svi prašina obična,ono nešto se tuče Treba ovaj narod izbjegavati u širokom luku Sve nesto jaki,heheh jadnici
KaTiCa OsTavKaA... Ne moze policija nista sa ovim kretenima koji su umislili da su nekakvi huligani, da su nesto posebni, mogu ih uhapsiti i šta.. Sud ih pusti još isti dan. Po parkovima u nekakvim grupicama hodaju i mašu nozevima i misle da su opasni i eto na to im se zivot svodi. Tu su krivi roditelji, a ne policija, a ovi se nece promjeniti sve dok ih neko ne posalje u bolnicu sa teskim krvarenjem, ili dok ne dobiju kamen u glavu...
Ne moze i ne smije vise ni policija da tuce ko prije...Mogu neke sitne narkomane i lopove u prolazima da opale par samara i to je to...Sto bi policajac neki nekog udarao i da ga ovaj sutra tuzi i da on mora nesto objasnjavat...zaboli ga briga.
Sda vanarago katica je tito zapamti mosa nip i ns
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Panduri