Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mati zna kad se ona sigurno pocela pucat sa 13 godinica isto, jer je eto rodila sa 17 ako sada ima 29. Dronfuljia rodila dronfulju i sta se sad tu moze.
Da to je istina ali zašto nisi spomenuo turke koji su vam prcali sve žensko od 6 do 66 500 GODINA, 500 GODINA, 500 GODINA, 500 GODINA.Pogledaj se u odledalo šinovla i vidićeš sulju brkatog iz anatolije hahahahahahahaha
To je kod ballintosa normalno da djecu karaju, tako im je i prorok guzio curicu od 6 godina...
IL su obe,pa im malo platili,pa sad tuze
\"Mujkanović je prethodno saslušan u MUP-u Tuzlanskog kantona, gdje je negirao tvrdnje majke djevojčice, čiji su inicijali N. B. (29), ali je Tužilaštvo donijelo odluku o njegovom lišavanju slobode.\" mama ima 29 godina a kcerka 13, prije bih rekao da su mamu pucali ali izgleda nije bila zadavolj(e)na
N A B I T I N A K O L A C ! ! ! !
MALO CUDNA PRICA, ALI NIJE I NEVJEROVATNA SVASTA IMA, A AKO JE ISTINA ONDA TU DVOICU TREBA KAZNIT PO NAJMANJE 10 GODINA, ALI JE I TA MAJKA TE DJEVOJCICE KRIVA KAKO DA NEDRZI DIJETE OD 13 GODINA POD KONTROLOM, OVO JE VISE NEKA NAMJESTALJKA A MOZDA I GRIJESIM.
U pravu si, i to ovi poturceni Srbi.
Izvesti pred Kapiju i javno objesiti za jaja, iskljucivo u prisustvu 13-godisnjakinja.
Za vrijeme osmanlija,zakon je bio ako primis islam oslobadjas se svih poreza i turskog zuluma.Ko nije htio da prihvati islam morao je harac da placa i svaki pravoslavac prilikom zenidbe morao je dosta dukata da plati kako su u vecini pravoslavci bili nemocni platit zenidbu morala je mlada da spava najmanje tri noci kod turskog cinovnika.Pa sada vi svrbi vidite ko ima vise lika na turke i ko je cistiji slaven vi ili bosnjaci.
Neobicna neka srpska imena. Da nije rijec mozda o potuurchenim srbima? .....mislim, izvinte sto pitam.
To oni Srbi što su klepali 13-godišnjakinju? Eh, da je Ajša živa pa da vam ispriča... Idioti zaostali!
OVA MALA JE SRPSKE NACIONALNOSTI
Boze svasta,, sad kad se odcijepi Srpska od nametnute Bee Haa pod hitno napraviti par prihvatnih centara za ugrozenu djecu iz Pederacije Bee Haa.