Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije motor za Bosnje krkane
Istina da su vozaci motora ti koji izvuku deblji kraj , ali isto tako pojedinci se na cestama divljacki ponasaju da se dokazu da mogu kroz misiju rupu da se provuku. Zao mi je svakog ko strada ali pojedinci su sami krivi.
Nije Bosna za motora, putevi su nam katastrofa.
Nista u vezi pokojnog al brate ovi motoristi, njih 99%, misle da su bogom dati pa preticu kolone od po 20auta i ubaci mi se tik ispred haube, valjda misli da je pravi boss sto to radi. Nerazumijem to kurcenje sa biciklom na motorni pogon...
Brza auta/motori slabe ceste , inteligencija vozaca na nezavidnom nivou. Ne znam kako su neki i ljekarski mogli proci
Voziti motor po ovom vremenu je cisto samoubistvo pogotovo za ove malo neiskusnije. Cuvajte glavu ljudi , ima valjda neka alternativa da te preveze od jedne do druge tacke .
Prerano je za motora, uslovi na cesti jos nisu za motora...
SVE CRNJAK DO CRNJAKA MOŽE LI ČOVJEK IŠTA POZITIVNO ČUT.SABUR PORODICI.