Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma 30 godina pa da vidim iduceg koji bi to ponovio
Ima li oštećena kakvog muškog člana familije,makar i dalji rod bio,pa da s palijom sačeka Slobodana u hodniku i priupita ga koliko bubrega ima?Sigurno bi poslije toga Slobodan imo manje vremena za premlačivat ženu jer dijaliza iscrpljuje.
I ja se to pitam. Ma i ona ga moze na spavanju namlatit ko vola i kupusu.
Koliko godina braka im je trebalo da dodju od ljubavi do ovoga ?
Hahahahaha policija ga upozorila na ponašanje a ovaj je prije toga već namlatio
Poznajuci nase zakone ovoj zeni je bolje da ode iz drzave, ako vec nema nikog da ovu volinu neko rastavi na dijelove ili ti ga vrati na fabricka podesavanja.
To se zove " Muškarcina". Ne treba suđenje samo na prvi stub.
Zakoljite ga i objesite na sred grada
E sad ga za koji dan pustite da je ubije, pa u tragicnom clanku da citamo: " od ranije poznat policiji". Mamu vam... nesposobnu, to treba zatvoriti i mlatit i maltretirat dok se svoje sjenke ne bude bojao, a onda ga tek pustit.
Ma ljudi treba otvoriti ludnicu i ove kretene sve tamo nagurati
Zeno molim te bjezi iz drzave
Treba dati policiji ovlasti da u ovakvim slucajevima prilikom dolaska na lice mjesta odmah nasilnika izdegenece, ubiju hljeb u njemu, pa onda razgovor i cuza. Ne moze ovako vise. Tacno bi bilo lijepo imati neki odred i nazvati ga Karma, pa da imaju pravo istom mjerom vratiti. Lako se na slabijem izivljavati. Fuj
Ima i druga strana priče, švalerisanje,kurvanje,alkohol,droga. Nisam za maltretiranje nikoga, ali ima svakakvih i muškaraca i žena.
ovog idota treba dozivotno zatvoriti
Ovjerit ga u čelenku
ojj tito ustani i povedi svoju miliciju
Majmuna treba dobro namarisati.