Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj, u svog brata pucati to moze samo psihicki bolesnik.
klasika kod nas. Mrtva glava zbog pola duluma na 1500 nadmorske visine. Interesantno je kako su u tim slucajevima identicni postupci svih naroda u BiH. Ista sorta,ona mahnita...
ALDIN RANIO FUADA I ISMETA BRACU
TAKO IH JE MATI VASPITALA
Mustafa nezna ko su hrvati,to zna samo koje sa njima imao posla oni su gori od srba.
ZABRANITE BOLESNICIMA DA KOMENTARIŠU, HALO SARAJEVO-X.COM
Koliko samo fasisticki komentara od strane pojedinih Bosnjaka. Sto je ovdje uopce bitna nacionalnost? Ovo se događa u sva tri tora. Problem je kako SVI mi zivimo a ne koje smo nacionalnosti.
sta bi tek turcima uradili hahahah
ova dva ranjena trazili treci, a treceg nema...
KO JOŠ ČITA ŠTA POSKOK PIŠE.
Ma bosnjo je to nebitno koje vjere samo da se roka.
jarane to ne znaci da trebas svim \"skutorima\" zeliti smrt,jer nisu svi fasisti to je sigurno!a nisu ni kod nas svi antifasisti,evo mustafin komentar je izrazito fasisticki!
Poenta je da ne treba biti kao oni, taj poskok je smece zadnje. Necemo se valjda s njima porediti.
ma tipična naša posla.
jarane..samo otiđi na stranicu http://www.poskok.info/, i pogledaj sta je govor mrznje protiv ove drzave i muslimana..pa onda reci koje fasist...
to je na nacionalnoj osnovi
mustafa ti sa svojim komentarom pokazujes da si fasista