Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šine baš onako udobne za zaspat na njima, daj ne serite!
Nije ti naumpalo da je mozda bio mortus pijan?
@dyanan Kolko puta si vidio ili bar čuo da je neko zaspao na pruzi pa makar bio mortus pjan? Gdje i kako? Možda, jedino da je zapeo pjan za prugu i udario glavom od šinu pa pao u nesvjest?!
Svaka druga opcija je moguca osim da je zaspao i nije cuo voz koji mu prilazi pa da se ne probudi.
samoubistvo! Nista drugo!
A mozds i jeste zaspo...Bajram bio napio se...a sve je moguce...kako god zalosno ...
Ili je samoubistvo ili je njegov ubica sredio da tako izgleda, nema sta drugo biti, a zaspati na sinama koje su bas onako fine, udobne i mekane je prica za malu djecu, ali od nasih pametnis forenzicara nista drugo nisam ni ocekivao od ovakve glupe konstatacije. Probajte kontaktirati Horejsija iz CSI Miami, pa da vam se covjek pocne smijati koliki ste debili.
Eh , lahko je naprdivati i djubre biti dragi ljudi. Nitko ne zna sta ga ceka , ne sudi te ljudima. Ako nemate fine rijeci da podjelite , onda sutite . Sta da je ovaj decko neko vas ? Prohodaj te tudjim cipelima !!! Sramota je da se ruzni komentari dopustaju na ovako tuzan tekst. Sabur njegovim najmilijim a njemu Dzenet da Allah podari !
Nelogicno i nevjerovatno. rip 😕
Jako male šanse da je zaspao upravo na pruzi na pola šina. Da je zaspao među šinama opet mu ništa nebi bilo. Moguće, ali mora se provesti istraga!
članak od 2 rečenice...ima li ovdje novinara?
16-godisnji alkos
ili je alkos, ili se bacio pod voz. tako da ne vidim rszlog da ga sazalijevam
Imaš li argumenata za raspravu
A možda ga je neko izmatio ili ubio prethodno i stavio na šine da prikrije tragove
Slavio se Bajram, jbg
ja ipak mislim da nije zaspao...samo je slusao da li voz dolazi...a ovi nasi vozovi su necujni pa ga je prevarilo...:-)
rip
Bajram sheriff, mladicu!!!
Video gdje ga "Soldius" prima u pakaš od strane uskoro će biti dostupan na klix u. Pozdrav
Video gdje ga "Soldius" prima u pakaš od strane uskoro će biti dostupan na klix u. Pozdrav
Svoju mladost unisti, roditelje i porodicu.
da li je Odjel za krim policiju Policijske uprave Mostar, skupa s kantonalnim tužiteljstvom ikad čuo za UBISTVO. ostaviš tijelo na prugu da voz uništi dokaze. stvarno, ovo nema ni u Bones....
Šta ima, kriminalista?
Ne bih da prejudiciram bilo šta ali zašto vam je iznenađujuće i ako je zaspao? Mislite da nije moguće olešiti se alkoholom i zaspati bilo gdje, uključujući i prugu?
ako se bas olesis sa vise od 3 promila tada si prakticki u anesteziji
samoubistvo