Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja junaka. ubit čoeka od 77 godina. baš je imo m.u.d.a.
a sto ubi punca jado, da si punicu ja bi te i razumio
Redakciji sarajevox: Pitam se gdje je logika zastite identifikacije osoba. Inicijali su stavljeni u prvom pasosu, sto je sasvim logicno medjutim u nastavku teksta slijedi puno ime i prezime. Kako to objasnjavate? Ko radi za sarajevox? Ocito ne obrazovani novinari. Ove je nedopustivo.
e yebayi ga mi smo taki , da nam je samo šta paliti i u.biyati pa makar i svog
21. VIJEK, A BOLNICA SE ZOVE \"Sveti apostol Luka\" hahahaha
jeli to srbin nemoze biti normalan silna budaletina kkao da jedina žena na svjetu
Ovo netreba ni komentarisati!
Sad ce u ovoj vukojebini docekati starost, a mogao je lijepo zivjeti u Njemackoj da je bio pametan.
A budale upropasti sebi zivot, a radio u Njemackoj. Ako nije njegova krivica trebao je pustiti sve. Ali ovako je ispao budala iako je mozda i bio budala ako je njegova krivica.
Srpski neo terorizam i barbarstvo....:)))))
Srpski terorrizam......