Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije policija kriva, oni ce ga naci 99%, krivo je korumpirano tuzilastvo i sud kao i parlament koji treba da mijenja zakone.
Ne pusta policija svojevoljno nego na odluku tuzioca Tu lezi najveci problem
Jeste više dosadni sa tim Mladićem. Čovjek leži u Hagu a vi nešto o Zenici.
Ja procita da je Mladic izboden prije dvije sedmice...
bodu ga redovno. i na ulici, a i u zatvoru..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AFERIM, JOŠ JEDAN, DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMIJEŠNO. ,,OVI,, ŠTO TREBA DA RADE KAKO DO OVAKVIH SITUACIJA NE DOLAZI, ODNOSNO ŠTO MANJE DOLAZI MIRNO SPAVAJU, ŽIVE, PROVODE SE I NE HAJU. JE.E SE NJIH ŠTO MAŠARSKA NEMA MORE. ROKAJ SE BOSANSKOHERCEGOVAČKA SIROTINJO, ROKAJ. SAMO NAPRIJED. A MI, PA MI SMO SE OGRADILI BEDEMIMA, IMAMO TJELOHRANITELJE, VOZIMO SE U BLINDIRANIM AUTOMA, DJECA NAM POHAĐAJU PRIVATNE ŠKOLE A KADA I ODEMO SA VLASTI MI SMO SE VEĆ FINANSIJSKI OSIGURALI ZA NAREDNIH 500 GODINA. SIROTINJO SAMO SE ROKAJ, BIĆETE BOGA MI PRIVEDENI, ALI ZATO ĆETE BITI JOŠ BRŽE PUŠTENI KUĆAMA. ROKAJ SE ROKAJ SIROTINJO!!
nadam se da je ratko prezivio.
Kod vas u Bosni svako malo netko nekoga ubije...
ma nije ni cudo kad sam vidio onog horasas na grbavici,pomozi im Boze
Nicaze dgra
Ja koliko znam Mladica su izboli u Haagu pa se sere redovno i pelene nosi. Jos kad nabije onu kapu u sudnici u Haagu i slusalice isto DJ Smrt. Treba ga redovno " ubadati " u dupe kako bi brabonjci ispadali a Vojo Chetnik da ih kupi i jede.
Hmm, u ulici Vojvodica... Da to nije osveta za Istanbul?
Dok je ovakav zakon jos dugo cemo citati slicne članke
"Biti zboden" ono kad te musliman junački ubode nožem u gužvi s leđa.
garant neki seljak iz Gladovica ili Nemile doso u carsiju radit nered
"Prva mi je, prva mi je i posljednja želja da zakoljem, da zakoljem vojvodu Šešelja!"
Slika vam pokazuje totalno suprotni dio grada, a ionako me nista ne cudi od vas. Vama je jos uvijek oktobar....
opaaa i u zenici se poceli nabadat :)
Nije nabadanje problem, vec zbadanje...