Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO FURAJ JARANE I MI BI DA MOŽEMO AL NE MORE JER 120 NAM JE KAPAK DA NE OTPADNE ŠTA SA GOLFA 2
E, to je kazna, a ne 50 maraka...
Pa sta je to 400 eura,,, 103 km preko ogranicenja, u Svedskoj bi te slali kod psihijatra da vide jesi li normalan;;;;;))))))))))
Zar nije Mladić u Hagu?
wtf, u pravu si... podsjeti me... živio sam više godina u Kanadi; njihov bi zakon trebalo primijeniti za ove Balkančerose! Sve ide na auto osiguranje, nema teh. pregleda... pa ti ostane jedino da ti savjest proradi... Kad sam jednom vozio na kanadskom autoputu 130 km, gdje je ograničenje 110 km (na svim je cestama tako, a pravije su od ovih slavonskih), dobro sam zapamtio policajca što me ulovi... Po najnovijim psiho-sociološkim istraživanjima ovi obijesni vozači nisu krivi -- krive su im ženske što ih ne paze više...
Ovi sto pisu da dijasporci \'\'dodju u Bosnu pa misle da mogu sve sto ne smiju na zapadu\'\'....a sto se to ne smije na zapadu? Sve sto radimo u Bosni radimo i kuci. Voziti brzo se smije na zapadu (DE autobahn koliko zelis na vecini dionica). Meni je budalasto voziti po magistralnim putevima kao da si na autoputu (sto mnogi u BiH rade), preticati punom, voziti kroz grad 130 (wtf), preticati u tunelu...barem to ne radimo. Onda na skoro praznom autoputu nije ni tako big deal voziti brzo. I ne cistimo svi kuce i sta vec, i nismo svi na socijali...sto su stariji morali raditi ili trebali biti na socijali (kao rani gastarbeiteri, izbjeglice) i to ne svi (moji roditelji su se prvo skolovali pa dobili dobre funkcije) ne moramo mi. Vecina dijasporaca posteno radi, sve poslove kao i Holandjanin, Njemac, itd., od cistaca (ako je posteno ni to nije sramota) do ljekara. Zavisi od osobe do osobe. No omladina se skoluje i vecina mladih koje poznajem su pohadjali visu skolu ili uni.
\'\'Državljanin BiH\'\'!? Sve mi se čini da je on vataHr, al\', ne znam možebiti da je i šnjakaBo, vjerovatno je binaSr? Ostalijaner nije gurnoSi!
Aj ba ne serite, bezveze, znate li vi uopste kakvi su Hrvatski autoputevi, melem za dusu, a sta je 230, za vece, ispravno auto.. Nigdje veze.. Pitao bih vas ja da vozite nesto jace od golfa 2 1.6d koliko biste vozili!!!!!!!
I to mi je neka brzina... Neko ko se nikada nije vozio tom brzinom misli da je 233 Km na sat nesto nedostizno. Puno je opasnije sto u centru grada se oko skola vozi 60-80 pa i 100 KM/sat... na autoputu 233 KM na sat ne pretstavlja nista. To moze svako ko zna stisnuti gas i ima auto koje to moze izvuci...
Ljudi budite realni kao da vi na ovom pravcu niste vozili preko 200 km/h.Na ovom pravcu je pravi merak voziti 260 km/h.
i ja bih da mogu.... ma bi al u k***u hahahah
STA RECI PO VASIM KOMENTARIMA GLUPE BOSNJE MRZITE SR_BE HRVA_TE SIPCE SOSUNE E SAD I DIJASPORU GLUPI BOSNJO
mora da je neka greska mladic je u hagu
Babo tebi dnevno kafe placa, a on radi u Svici i ima BMW sto ide 230...
zato ja kroz hrvatsku vozim u rikverc i ovi decki me ne mogu da skontaju
e moj azbestu odakle si ti protjeran i na sta si ti to ponosan uhljupe lokalni nisi svestan svoje nesvjesti.
sta ga briga babo ce platit :)