Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zboli, zboli, zboli, zboli, zboli, zboli, zboli........ Kojim k.urcevim jezikom pisete ? (Obrisite opet)
RAJA, NAORUZAJTE SE, inace ste donji
nisu mladic i djevojka zboli vozaca, nego je djevojka zbola vozaca!!!!
zderali grasovca ! Cestitam !
Ovo je ona vrsta senzacionalističkih naslova \"Učitelj pregazio učenika\": vozač jeste učitelj, nastradali jeste učenik, ali on nije njegov učenik - niti je on njegov učenik, a što možemo zaključiti iz naslova, nego su samo vozač i nastradali.
E koji ste mi vi papci od naroda,sva se prica svela na to da je seljak dosao u grad da zbode špfera.Svi oni koji to misle gadno se varaju.KAo prvo dodzi malo da vidis kako seljak zivi i koliko je kulturam mamlaze jedan.Oduvijek su postojali Sarajevski kosari i papucari kojim je mrsko zaraditi koru hljeba,naravno lakse je provoditi nasilje. A vi svi koji ovdje komentarisete manji ste od makova zrna,pa brate dragi izadzite malo na ulicu pobunite se a ne samo ovdje prosipate svu pamet svijeta.
Eto na kome nama ostaje svijet!
ma daj smjenite tu semihu. ovo je vec 10 slucaj da je neko izboden u zadnjih sest mjeseci.
Da bi li tako govorio da se radi o tvojoj sestri ili ženi??? Nisu ni vozači cvijeće to svi znamo! Pa većina njih su krkani i sirovine sa dna kace. Možda je ranije maltretirao djevojku i pa je sada dobio račun.
Zali se papak sarajliji...: Umoran sam toliko da sam PUKO KO TENA.. Sarajlija mu kaze: Nemoj se brinuti. Ti ne mozes PUKNUTI KO TENA, TI MOZES SAMO PUKNUTI KO OPANAK...
pravi gradanin grada SARAJEVA tako nesto nece uraditi sve ovo rade opancari
ovoga nije bilo sve dok izbjeglice iz okolnih sela i sandjaklije nisu poceli naseljavat Šeher! Nije grad za seljaka!
svasta...Boze me sacuvaj...
trebali bi organizovati ko u brazilu crne troje pa ožeži svaku noć jedno 10tak geliptera i jedno 10tak vehabija,pa iuh objesti o cestovnu rasvjetu,kako bi se sve brzoooo primiriiilooo
uvesti serijat i ovo dvoje javno objesiti. Allah unistio Europsku diskriminaciju Bogom danom ljudskog prava na zivot. Juce Denis Mrnjavac, danas vozac grasa, ko je sutra na redu? Prokletinja prokleta.