Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Nargila se također može zlouporabiti dodavanjem raznih ilegalnih droga (kanabis, kokain i dr..." Jeste baš, za 5KM dobiješ i nargilu i kokain. Koga vi levatite
Ne vjerujem da se mislilo da dobijes za 5KM, vec konzumacija npr. kod kuce gdje nije kontrolisano sta se stavlja unutra. A cak sta vise, mislim da je rijec o takozvanom "bongu" kad se marihuana spominje, vise nego o nargili ali eto.
- Reci ne drogi. - Drogo? - Da? - Ne.
Definitivno rjesenje: legalizovati marihuanu. U poredjenju sa svime ovime, ukljucujuci duhan, pravi manje stete.
nemas ti pojma jadna ne bila. ne dao nikom Bog da bude ovisan o marihuani. najgore je sto ovisnici nikad ne zele priznati da su ovisnici o marihuani.
Kao prvo, malo postovanja ne bi bilo na odmet. Kao drugo, Imam i vise nego dovoljno argumenata da pobijem Vasu tvrdnju, ali svako ima pravo na misljenje naravno. Ipak smatram da je duhan daleko vece zlo i da policija gubi dragocjeno vrijeme (sto bi se moglo koristiti za gasenje organizovanih grupa i laboratorija u kojima se proizvode sinteticke droge koje zaista izazivaju fizicku ovisnost) na cupanje i zapljenjivanje biljke koja se kultivise i duze od duhana. Marihuana ne izaziva fizicku vec samo psihicku ovisnost, tj. kod onih koji ZELE da su o njoj ovisni. Za razliku od duhana koji uzrokuje fizicku ovisnost a legalan je (?). Licno smatram da tu nema logike.
Pa da imaju bolje uslove za život, da se svi mogu školovati, mislim da im je Drđava obezbijedila makar zaposlenje mladi bi živjeli puno drugačije. Pošto im ova Država nije dala ništa osim OČAJA oni žive onako kako jadni mogu da žive, od roditelja iskamče koju markicu pa na kafu i eventualno Nargila. Jadna je to mladost ali nije, zaista nije do mladih. Neka se vlast upita šta čini da mladima bude bolje. Što se tiče narkotika i skupih droge većina mladih za to nema novac, to se zna ko troški pa ne bi bilo dobro da sve mlade trpate u isti koš. Previše godina imam a djece nemam dakle ovo uopšte ne pišem iz nekih ličnih interesa ali vidim kako žive mladi u mojoj blizini i iskreno mi je žao u šta im prolazi jedna jedina mladost.
s obzirom da ste ih vec nabrojali i fino rekli ljudima koje su to legalne droge da se mogu drogirat, mogli ste napisati i cijene i gdje se mogu i kupiti, mozda i online prodavnicu napraviti........
Nargila se također može zlouporabiti dodavanjem raznih ilegalnih droga (kanabis, kokain i dr.) Kokain??? Mislite crack kokain? E moji vi...
hashish droga mora da se proba I mene che moja mati hashisharem zvati
pa moraju to kad je nestasica
A alkohol kao nije droga?
pozatvarati redom orjentalne pusione sedative i osvjezivace zraka na recept :-D ostaviti im sintelan
moja doktorice odavno se to sve koristi :)
Ali danas sa povećanim intenzitetom i brojem korisnika. Nemaju za drugo, pa pucaju po 'aspirinima'.
*apaurinima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao ljepilo! to više nije ni junky nego još niže...
pa moj smucalo, nije valjda da se udaraš "sintelanom"?
aaaa žao mi momka, pravo!