Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je :( Brz oporavak momku želim!
Trener je kriv i tu nema sumnje trebao je prekinuti trening jer se vidjelo da ce doci oluja s grmljevinom. U danskoj je prije nekoliko godina slican slucaj s nekoliko djece nazalost i sad se strogo vodi racuna cim je grmljevina nema treninga i problem rijesen.
@Xbox360 naravno glupsone da treniraju po kisi a li po grmljevini i oluji ne treniraju. Glupi ste svi dolje zato ljudi dolje stradaju radi takvih glupih misljenja poput tebe. Zato u bosni zivit nevrijedi nista ovdje vrijedi vodi se racuna o sva cemu. Jer znam imam dijete kojje trenira i trener zovne i javi da nema treninga ako je grmljevina. Ja bi ovog idiota sto je vodio trening odmah predao policiji radi ugrozavanja zivota ljudi.
sad te ima sad te nema treba živjeti svaki dan kao da je zadnji
Treba, ali mi koji smo zdravi rijetko kad o tome razmisljamo..
Neka mi neko da link od pozitivne vijesti u zadnje vrijeme... Imam osjećaj da se ništa pozitivno ne može desiti u ovoj našoj lijepoj...
čudne li sudbine. u svakom slučaju brz oporavak. Nadati se da će se izvući
...pohvalit fizioterapeuta, ma čuj pohvaliti, vi o pohvalama, a trenera na robiju, dopustio trening po kiši, u opasnost doveo nečije djete, zbog svoga k...ca ceifa, pa nemaju ti igrači milionske ugovore.
Da mu Bog da snage da se oporavi,kakva tuga
@errorcode01 testira ga :P
@errorcode01 Vjernici lupaju minuse, a ne shvataju logiku tvog pitanja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E ebem te sreco