Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog 260 KM 5 godina tvorza hahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Ne nego zbog nacina izvrsenja tj. pljačke, ne sudi se za kolicinu para nego nacin izvršenja, nista ne znate a sve komentiarisete!
5 godina. Ko sudija?
Ovi Turkovici bas problematicni.
Kud ga kupci nisu ubili
Ovo se moze rijesiti samo drakonskim kaznama, ili naoruzavanjem sviju. Kao u SAD-u, pljackaju se pumpe, gdje je jedan covjek za pultom, ali ne i supermarketi gdje u svakom trenutku ima 10- 15 naoruzanih kupaca. Lijepi strah...
Şošon !
Mirza Turković deset godina ista djela čini. Sjećate se Binga u Hadžićimamptije 10 godina. E to je taj lik. Sto razbojništva ima i opet će izaći za 3 godine. Dok nekoga ne ubije nećete ga osuditi na dužu kaznu zatvora.
Malo, pokusaj ubistva i teska krada bar 10 godina ovakvima za primjer drugima