Dva samoubistva u Konjicu
0
Mirsad P. se ubio nožem, a Selim N. bombom
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjiv nego sta! treba ga hapsit odma...
....ko jos izvrsava samoubistvo nozem (samuraji su nestali)?? Mogao je pokusati cekicom da se pretuce na smrt....svasta.
mogo je neko i malo okrutniju verziju izabrat, kao predoziranje tabletama, ili auspuhom (CO)
Sumnjiv je ovaj sto se samozaklao, ali hajde, ionako je tamo policija nesposobna, vidjelo se to skoro i u nesprjecavanju navijaca da razbijaju po gradu
tuzna vijest, a \"lektorima\" Sa-Xa:\"Suicid je počinio u kuhinji kuće njegovog zeta.\" Cijeg zeta??? Valjda u kuci svoga zeta.
Meni su nesto ova samoubistva sumnjiva, mozda su i ubistva, pa policija nece ili nezna da ispita detaljno slucaj. Narocito ovaj slucaj sa nozem mi je suhveli.