Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je divan covjek, postovao sve ljude a nacionaliste je posebno mrzio , pa nije ni cudo sto se nacionalisticki komentari ovdje vide, prestanite vise i posvetite se svome zivotu i nastojte da nesto napravite od svog zivota. Ova \"nacionalisticka bolest \"moze vas samo dovesti do ludnice u kojoj se vec nalazite, a niste jos svjesni, jer ste ograniceni. Pokoj dusi nasem dragom Vladimiru i saucesce njegovoj porodici
STA JE LJEBA NEMA ODGOVARA KOJEM MEHSEBU PRIPADAJU KOSACE,KOTROMANICI?
Preselio je na neobican nacin,nek mu je laka crna zemlja.
kojem meshebu pripadaju kotromanici,kosace?
Bosanski pravoslavac? Vijecni pokoj!
Ne poznajem ovog covjeka,al ministri i direktori u Sarajevu pretežno umiru od dejstva Viagre :)
VLADO JE BIO COVJEK NA SVOME MJESTU.A VI PAPCI NEOTESANI NEMOJ DA PRICATE I KOMENTARISETE O NEKOME KOGA NISTE POZNAVALI.VLADO JE IMAO GLISER KAD NEKI POJEDINI KOMENTATORI OVDE NISTE NI CIPELA IMALI.BJEDNICI JEDNI KAKO VAS NIJE STID DA KOMENTARISETE POGRDNO O COVJEKU KOJI NIJE ZIV. VLADO NEK TI JE VJECNA SLAVA I HVALA TI NA SVEMU STO SI UCINIO ZA SVE NARODE I NARODNOSTI.
Zao mi je Vlada. Iskreno saucesce porodici. Seka Posvandzic-Preston
NE SEKIRAJTE SE , TO SE NAMA KOKUZIMA NE MOZE DESITI DA SE SLIPAMO U GLISERU !
dobar čovjek je bio RIP
bio je dobar čovjek goraždanin,i bio je brend goražda,nažalost mogu neki glupani komentaruisati što hoće ali on je bio bosanac i dobar sin Drine nažalost život nema pravila.pokoj mu duši.
bio je dobar dok je valjo
ode Vlado u vjecna lovista nek mu je laka crna zemlja...
Čisto sumnjam u vijerodostojnost obdukcije...namiještaljka...ko da gledam.
Koliko je bilo promila alkohola u krvi?