Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imunitet tek poslije H1N1...kebo radi vec na tome
ja ministra i govana...
Hoce li dezorijentisani \"osnivacevi\" mediji (web portali i TV) objaviti ovu uzasnu i sramotnu vijest, o clanu (njihove) stranke, ili ce i dalje ostrasceno-gubitnicki samoincijativno ustupati medijski prostor raznim sovinistima, (naci)demagozima i drugom polusvijetu, koji su im, btw., nakon izbora (na kojim su bukvalno, napokon i opravdano pometeni sa politicke scene) postali \"dragi prijatelji i suborci\" protiv uspostave jedne normalne demokratske drzave uspostavljene na vladavini zakona?!
CITAT Aktuelni ministar privrede u Vladi HNK, Esad Humo, inače ratni komandant Armije RBiH, težište svog izlaganja stavio je na težak položaj boračke populacije i ponižavajući odnos prema oslobodilačkom ratu uopšte. \"Borci su poniženi i posramljeni. 99% komandanata su proglašeni ili ratnim zločincima ili lopovima\", akcentirao je Esad Humo, uz naglasak da će se Stranka za BiH zalagati za eliminaciju lažnog broja boraca, invalida i ostalih. __________ Znao sam da je SBiH i prije nego li sam pročitao ovo. Okružio se Silajdžić mračnim tipovima. Neka je otišao samo zarad Melihe i ovakvih kao što je ovaj Humo.
eto ti opisa stanja na balkanu cjelokupno u jednoj recenici
@@ ima normalnih, ali ne mogu doc do izrazaja od ovih budaletina. da je normalna drzava ne bi se mi trebali skrivat iza anonimnosti interneta vec bi mogli i smjeli to javno rec bez da te glava zaboli.
WASP gramatičaru nespretni, ne mjesto...umjesto... hehehe
koliko ja mogu skontati iz tvoje price....nema bas puno bistrih glava tamo kod vas, jelde?
nije njemu ni prvi ni nažalost zadnji put. sjećam se kad se zakacio sa đulimanom mrtav pijan (covjek iz patriotske stranke), pa su uskocili njegovi \"prijatelji\" (koji su mu inace te \"vozaci\" te \"savjetnici\", a teski probisvijeti) i prebili ovog covjeka sve zbog rijeci. kad tada humo nije glavom platio ne znam kad ce, jer je đuliman psihički rastrojena ličnost (iako sluzbeno nema ratni poremećaj), došao je pijan s puškom i rafalao sve oko njega i pogreskom ranio finka koji je pokusao smirit stvar jer bi mrtva glava pala to je sigurno. inace humino drustvo je prvo kad se klanja bajram namaz, a vec se priprema da predje i u hdz ako treba posto mu je stranka lose prosla. gurao se i sa SDA, toliko o principu. sad gura da se ubaci u SDP. ako to sebi dopusti SDP da ga prime u stranku mogu komotno dogodine kljuc u bravu u mostaru stavit. sto rece ovaj, na racun rata (tj zasluga njegovog brata) jeste tu gdje jeste.
Nedaj se ministre osini ih po paci a mi ce mo ti donijeti jos koju hepokovu
Pa kakav grad takv ii ljudi,, Zahvlajujuci bratu dosao je na ta mjesta, bratu koji se bori oi poginuo. Dobit ce on imunitet... Otici ce kao ambasador ili konzul u EU... rjesen problem
A iz koje je stranke ovaj \'ministar\'? Treba znati, sad ce lokalni izbori...
Stante ljudi! U kojoj je to ulici bilo? Terba joj ime promijenit i nazvat je po ministru, i ploču stavit da ga je tu ugnjetavala bezdušna policija!
pa ovaj choban ne pominje bosnjake,vec muslimane....ehehhehe jaka nacionalna svest!
ma rvat jee đes viđo il čuo da u bošnje prezime nezavršava na IĆ
Odmah konji docekali da udaraju po nacionalnoj osnovi i strankama, fuj! Pa ovdje bi neki likovi od clanka \'\'Uzgoj bilja u BiH\'\' napravili nacionalno prepucavanje!
pogledajte ovo svaki je komentar suvisan http://www.youtube.com/watch?v=UCeQkik65q0