Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste samo g l u p i vi koji pisete i vi koji objavljujete ove vijesti sa ovim terminima \"vehabija\" \"pripadnik vehabijskog pokreta\" To i jeste bio cilj ove predstave da vi tako pisete kako pisete, svako normalan moze skontat da taj lik nije htio da napada vec da napravi incident i da se izvuce ziv, za sto je vjerujem, dobro placen. A sve to samo da bi vi g l u p i novinar poletjeli ko muhe na vnago ko ce vise puta upotrijebiti rijec vehabija. A to sto vam dovode FBI u zemlju zbog ovog smijesnog incidenta, to vasi hipnotisani mozgici ne mogu da vide ni kad vam se nacrta.
Mevlid je ostvario srpski san.. On je idol srba koji laju i bacaju kamenje na ameriku a prstom ne smiju da maknu. Zamislite smelost jednog 23-godisnjaka da sa \"kalasom\" ode pred ambasadu amerike i puca u znak bunta onom sto radi amerika braci muslimanima na drugom kraju sveta..dok SILNI SRPSKI JUNACI BACAJU TRNJE PO PUTU AMERICKOM OKUPATORU U NJIHOVOJ RODJENOJ DRZAVI. Mevlid je dokaz kakav potencijal mogu muslimani da budu.
Mevlid je ostvario srpski san.. On je idol srba koji laju i bacaju kamenje na ameriku a prstom ne smiju da maknu. Zamislite smelost jednog 23-godisnjaka da sa \"kalasom\" ode pred ambasadu amerike i puca u znak bunta onom sto radi amerika braci muslimanima na drugom kraju sveta..dok SILNI SRPSKI JUNACI BACAJU TRNJE PO PUTU AMERICKOM OKUPATORU U NJIHOVOJ RODJENOJ DRZAVI. Mevlid je dokaz kakav potencijal mogu muslimani da budu.
evo ti Mevline podatke da se bolje orjentises ,,,,,,,,,,,,,,,,,Mesa Selimović 10:31
Književnik Meša Selimović Dijelovi definicije bh muslimana: «Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije tako poigrala kao s nama. Do jučer smo bili ono što danas želimo zaboraviti. Ali nismo postali ni nešto drugo. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo se sačuvati, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo
Nema veze poslati vehbose na Sjeverni pol pa ako je dželešanova volja da se vrate vratiće se.
heroj Mevlid Jasarevic, heroj ba, HEROJ!!!
Sto manje ovakvih bolesnika po nasoj drzavi - nama ce biti bolje.Svoj nacin zivota neka upraznjavaju negdje u pustinji,daleko od civilizacije,s nama nemaju nista zajednicko,daleko im kuca bila.
ja bih rekao, budali je avaz sve u zivotu
ZASTO BRISETE KOMETARE
u ovoj drzavi ko god kupi komp odmah postane vojno politicki analiticar i to od one vrste koja poznaje sve zavjere, sve mogucnosti i sve fenomene, a i inace znaju sve o svemu cak i onda kada sami sebe demantuju u odnosu na ono sto su juce tvrdili. a ovaj jadnik, mevludin, kakav god i šta god on bio, ne pripada ni nama ni našoj kulturi, ni našoj tradiciji, ni našoj državi.njegov cin je samo jedan od načina na koji se vašljivi bliski istok posrao na sveto evropsko tlo.
Zanimljivo, ovu Mevlidovu suprugu razmatraju da hapse, a šejlu Jugo, rospiju sa kojom nije spavo ko nije pito niko ni da spomene. A Šejla je fakat saučesnik u brojnim ubistvima, trgovini drogom i kriminalu stoljeća. Dobija li možda i Čampara guze od prelijepe Šejle?!
a da uanmimo kojekakve bjelosvejetske \"EXSPERTE\" za sve i svasta, da nam oni protabire ovu misteriju????? PAMETNOM I ISARET DOVOLJAN!!!
u ovoj zemlji ko god kupi komp, automatski postane vojno politicki analiticar i to od one vrste koji znaju sve tajne, sve teorija i sve mogucnosti, a i inace znaju sve o svemu i najcesce su nepogresivi cak i kad sami demantuju ono sto su juce tvrdili i u sta su se zaklinjali. a ovaj jadnik, mevludin, kakav god i sta god bio, ne pripada ni nama ni nasoj drzavi. on je je samo jedan od nacina na koji se vasljivi bliski istok posrao na sveto evropsko tlo.
odjebite vehabije u maoču pustite raju u sarajevu da normalno živi
POSTOJE DVIJE MOGUCNOSTI -ILI MU JE DEKO DEBELOOOOOOO PLATIO ZA OVO S....NJE -ILI MU JE NEKO DOBR\'O ISPRO MOZAK , U STO SVE MANJE VJERUJEM!!!! ON JE KRETEN U SVAKOM SLUCAJU ALI OVO BI MOG\'O BITI \"SRPKI SVAT IZ 92\", PARAVAN ZA ONO STO SE SPREMA!!!