Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam na ovome sudjenju kada je svjedocila majka ubijenog Admira, tuga brate.Pita ih zena sto mi ubiste sina, sve sam vas hranila svi ste mi u kuci bili a vi mi na kraju sina uzeste.Tuga golema, ova dvojica su prave zivotinje bez trunke samilosti.To su oni sto u ratu ubijaju svezane starce, djecu, siluju zene.
U pravu si. Sad gledam privodjenje i njihove slike, pa vidis im na licima da su to krvnici. Fuj. Ovakvu gamad treba obavezno izbaciti iz drustva, a ima ih na stotine.
Alisan Hajriz je Šiptar porijeklom iz Dragaša(Kosovo i Metohija), i Šiptarčina ubi ženi jadnoj sina, s ovim Srbija muku muči decenijama, jedino realno rješenje da se ukolijenče šiptarski krvoloci je da vlada iz Beograda pošalje specijalnu jedinicu MUP-a Republike Srbije iz Obrenovca i Beograda potpomognuta specijalnim jedinicom MUP-a Sarajevskog i Tuzlanskog Kantona. Pogledajte ponovo ovu šiptasku facu i recite mi da nisam upravu ako kažem da treba podijeliti Zlatne ljiljane pripadnicima MUP-a Republike Srbije koji su likvidirali Adema Jašarija u Drenici na Kosovu i Metohiji 1998.god.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo !
sredio se za suđenje pa obukao svoju "lacoste" trenerku za posebne trenutke... svadbe, suđenja itd...
steta sto nema serijeta za ovake sablja i ode glava
Pa fino ce da se lade u zatvoru. Ima vremena da skontaju koliko jeftino su prodali svoj zivot, i usput unistili jos necije zivote.
Види Шиптара!
nisu albanci smrdo nego goranci,neinformisan si..ili ti glup
Kakve su to proceduralne greške? I zašto niko za njih ne odgovara? Kolika je cijena duplog suđenja? Sudije nikom ne odgovaraju? Neću spominjati male kazne.
i kazu juga nije bila dobra pa imali smo ako nista smrtnu kaznu heheeheheheh ovako nakon jedno 5 godina ce ovi likovi poceti izlaziti na vikende itd itd itd
"namamili prijatelja Veličanina u Žepče" pored takvih prijatelja ti neprijatelji nisu potrebni...
u Americi dobije 3 doživotne ....
ako si Crnčuga dobiješ 3 doživotne ili 1 doživotnu i 160 godina robije, ali ako si Jevrej bijelac a ubio si Crnčugu ili Arapa u Americi nakon oslobađajuće presude omoguće ti da bez tendera uđeš u posao sa javnim nabavkama.
Dovoljna kazna
...štrik...sve ostalo je nagrada...
Mjok. Teski rad. Jedno 40 godina u kamenolomu ili rudniku te svugdje gdje treba radni vod da kopa, asovi i krampa. Kad je dobro za rudare, nece ni njima smetati. Treba drustvu i porodici ubijenog nadoknaditi bar krvarinu.