Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ hhaha.... Pa jel Drago Hercegovac,ili nije :D
vasno je da su oni naglasili da drago ima mercedesa
ajde hakalo, zabij glavu u klozetnicu pa se dobro najedi!. Kazi pametni, kako bi se to trebalo zvati zenski pjesak, matere se svoje nameracio! Pizda vam materina, turcizmi vam nimalo ne smetaju ali ti ove cisto slavenske rijeci smetaju.
MERCEDESOM NA STA???? PJESAKINJU????HAHHHAHHAAAAHHHAAHA1 Bas me nasmijavate sa ovim novokomponovanim jezicima.. CUJ PJESAKINJU... PA KOJA BUDALA PO CITAV DAN SJEDI I SMISLJA OVE GLUPE RIJECI.. NA KOM JE OVO JEZIKU???CUJ PJESAKINJA... NEDAVNO SETNICA?? STA JE SLEDECE??? KLOZETNICA???