Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Od Milovanovića je zatražila na kraju da joj vrati kofer sa Rajkovim stvarima kao uspomenu.\" hahaha Valjda od Lakica je zatrazila da joj vrati kofer.....jer je njen sin Rajko Milovanovic! Kako ste paglu novinari brata mi!
.ti Zika možeš Čavki samo da ga popušišššššššš
A GDJE JE RAJKOVA MAMA BILA OD 1992 DO 1995 KAD SU MUSLIMANI SAMI SEBI KOPALI RAKE. A ONO NJENO PRENEMAGANJE I FOLIRANJE U SUDNICI BILO JE EXTRA DA JOJ NEKO POSTAVI ZA REKLAMU ,, BILA BI NARIKACA BR 1 U RS
EEEE SLJAMOVI JADNI ZIKI MOZETE DA GA POPUSITE I TO SAMO AKO OPERETE ZUBE ,,,, JADOVI JADNI ,,,
Polizi mi Mostaracccc
vi bi i amerikancima rekli da ispitaju gene..svi su po vama srpske krvi..ccc bash opran narod
@MOSTRAC -ohohohoh škutore ti ga pravo POPUŠI od jebačine :),...ma nije to ništa za vas vi ste navikli svakako pušiti .)
Dobro je mostarac, svak zna da su ustase genocidasi, zato ih je Marsal Tito preko 70.000 streljao 1945.
Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe Najbolji izum Hrvata = Srbosjek za srpske trbuhe
Da, ja sam Hrvat iz Mostara.
Evo jos jednom da se razumjemo, mi Hrvati smo najveci koljaci ljudskog roda, NITKO ama bas NITKO se nije naklao srba ko mi Hrvati, ponosni franjevci. Petar Brzica za jednu noc naklao se 800 srba srbojsekom u Staroj Gradisci. www.jasenovac.org Mi Hrvati smo dali genocidu novo lice.
i ja ti karam sejlu
joj turke opet karirana kosulja ma ne mogu te vise gledat
. @ Mostarac MISU ISFRUSTIRANI BEZ IDENTITETA !!! . . .
. PRISPITAJ GENE PA PJENI VLAJU . Obrati se babi vlahinji pa pjeni i k.o.lji je s.r.b.o.sjekacem . . . MISU BEZ IDENTITETA !!! . .
@mostarac - ti si škutor iz BOSNE iHERCEGOVINE :)
Zika ti si ga popušio -sigurnije ti je sada u zatvoru nego da te puste na slobodu !!