Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha
jel to Del Boy prodao nadzorne kamere :D
Molim vas da mi objasnite gdje je Istocno Sarajevo ? Rodjena sam u Sarajevu na Bistriku i nikad nije bilo Istocnog Sarajevo jer Sarajevo je samo jedno i jedino, ne znam ko izmislja te nazive? Sva okolna mjesta oko Sarajeva imaju svoja imena zar nije? Puno pozdrava i sve najbolje!
haha, haha, koji kraljevi.
pa ovo je faza jedan i faza dva je pljacka izgleda
ee tek sada ce da pljackaju banku. Sad nema vise kamera da snimaju. Ma genijalno.
Nje mi jasno ko bi mogao to uraditi, jer oni ne kradu oni pljačkaju (otimaju) ito sve što nije za nebo svezano.
Ta ce im kamera???
\"Uviđajem je konstatirano da su počinioci nasilno prekinuli i ukrali kablove za napajanje kamera.\" Pa sta su ukrali, kamere ILI kablove. Ovo je prava vijest. Procitas je i sve znas, a nista ne znas. Dajte, uozbiljite se, pisite normalno da vas moze covjek razumiti.
sigurno su mislili od kamere sef,hahahahahahahaha
Sa-x nek vas bude sram.Objevljujete ove malo je reći gluposti a juce je u Gorazdu poginuo djecak od 15 god. i to ne objavljuje niko SRAM NEK VAS BUDE !
Mi nismo lopovi , to su uradili oni iz pederacije, gori su od nas, pa svaljuju na poštene ljude, koji nikad nisu bili lopovi.