Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dati doktorima platu 4.000,00 KM - a onda sve koji prime makar i 1 KM mita odmah uhapsit i po kratkom postupku 10 godina robije.
Upravo sam i ja prijavio korupciju preko krimolovci.ba Postovani \"krimolovci\", \"Prijavio bih 95% ljekara iz UKC Sarajevo za primanje mita, licno sam ja dao 10 doktora mito u novcu, jer bez MITA kod doktora nece te ni pogledati. Prijavljujem ovo krivicno djelo, a takodje prijavljujem i vas licno jer znam da nista necete uraditi povodom ovoga. Srdacno, Gradanin koji daje mito doktorima.\"
e ne sarajlija, nego trebaju da notari i slicni zaraduju 50 000 km mjesecno cistih para, a da neko operise mozak, kicmu, srce za 1 500 km mjesecno i da mu taj isti notar toliko uzme prilikom kupovanja nekretnine, znaci cijelu njegovu platu za pola sata, to treba, nastranu sto specijalista ljekar ima duplo vise skole od ranije pomenutog, zavriso je 10 puta tezi fax i radi 10000000 puta opasniji i slozeniji posao, ma ghoni se u 100000 znas vec cega
Koliko ja pamtim, kad je Prof. Galić predavao na ETF-u u Lukavici, nije bilo sarajlija na tom fakultetu, sve su bili studenti sa strane... Sarajlije su sjedile po kafanama... E sad, ili ti je nick fake ili ti nas ovdje foliraš...
Narode, ja sad ispadoh \"pojedinac protiv televizije\" ! Pa nije ovdje riječ o \"električarima\", prof. Galiću (kod njega polagao, naravno nije bilo tada prestižnih fakulteta u Gornjoj Biloj, Univerziteta na Palama, Kiseljaku i Laktašima) Ovdje komentiramo naše ufurane ljekare koji, evo vidim, imaju i svoje fanove među čitateljima SAX-a. Pogledajte im samo vozni park na Koševu i ništa više. I sa puno jednostavnijom matematikom od one Galićeve, lako je izračunati kolika plata je potrebna za taj standard. I na kraju, za sve pobrojano, Energoinvest i ostalo nisu krivi moje kolege i moja struka, nego baš oni koji \"mitologiju\" smatraju normalom. P.S. Svaki od naših legendi u bijelom bježi u svijet na operaciju slijepog crijeva, a da ne govorimo o nečemu ozbiljnijem.
POHAPSITE OVE SARAJEVSKE LEŠINARE, I NESPOSOBNJAKOVIĆE LJUDSKE MIRNODOBSKE UBICE KOJE SU DOBILE DIPLEME U RATU!!!!
Vidim kol\'ko ste vi električari sposobni... Energoinvest prop\'o, elektroprenos se raspada, elektroprivreda otima od naroda više nego doktori, gosp. Grabovica kupuje \"izvezenu\" struju po triput skupljoj tarifi... i ti se naš\'o hvalit\' Garant nisi kod Galića polag\'o matematiku... ccccc
Mislim nemam ni feninga jer sve dadoh doktorima i za lijekove..Ziva istina
Evo saznalo se ko je ZORAN PETROVIC PA KO ZNA et...
Ja nema sta izgubit jer nemam ni feninga i bolje mi je u zatvoru a kako ce tebi biti u zatvoru doktore, isto kao i meni??? Jedva cekam da te snimimm!!!
Na mom fakultetu su na \"prijetili\" da ako ne budemo dobro učili, postaćemo pravnici, ekonomisti, ljekari, političari... itd. ne potcjenjujem niti jednu profesiju koja drži do svoga digniteta. Ima ljekara čestitih (malo). Elektrotehnika se ne završava slučajno niti kao rezervni fakultet !
Bre deco,logo,ko se muva oko one stvari more mu se desiti ga promsi koi senat nize, bre jel tako takolije bre.
Krivično se odgovara i za davanje i za primanje mita... zato se pazi i ti...
Je li riječ o doktoru Slavko Nikić ??
Ja cu sljedeci put licno ponijeti kameru. Pa cu snimiti mito koje dajem doktoru. Pazi se doktore mozda to budes bas ti!!!
Ti si Sarajlija izgleda pokušao studirati medicinu pa ti nije išlo... zato si toliko ogorčen na doktore... ccccccc
Covjek kad je bolestan hvata se za slamku...!!! Doktore mene kad zaboli dao bih ja tebi sve pare ovog svijeta... Al sta cu kad NEMAM??? POsteno sam zaradio penziju koja iznosi 350 maraka. TO JE JAD I CEMER