Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa na nasim stadionima ih je stotine sa ekplozivnim napravama pa niko nista ne preduzima... Mediji kod nas su usvojili nacin rada zapadnih medija a to je zastrasivanjem pomoci vlastodrscima da kontrolisu sire narodne mase. Sve vise nekih satelita i kometa leti prema nama, kao da do sada nikad nisu letili. Razni virusi nas napadaju. Brade su opasne itd.. MOLIM REDAKCIJU DA NAM PONEKAD OBJAVI I NESTO KORISNO I POUCNO !!!
SANO NAM JOS TA BUDALA FALI
www.royalfamily.ba
Čuj vječna vatra? SAMO JE A.LL.A.H DŽ.Š. VJEČAN, TOLIKO!
////// *(-_-)* ( ) (((())))))))))=== - - - - - - - - - - - - - - - - - - USA AMBASY (((())))) (((())))) ((( ))) ((( )))
opet vlahosrbi napadaju
Kako je moguce da je ko dan sve \"lazna dojava\" i da nema razloga za paniku. Ovo je nevjerovatno. Trebali bi neke jače institucije pitati da li je bio taj \"bombas\" .
Da nije to onaj srbin podrinjac kojeg su prekjuce uhvatili s bombama i eksplozivom u kolima na ilidzi? Mora da je srbin, samo su srbi teroristi! SRBI SU TERORISTI KO I SRBIJA!!!!
Da nije to onaj srbin podrinjac kojeg su prekjuce uhvatili s bombama i eksplozivom u kolima na ilidzi? Mora da je srbin, samo su srbi teroristi!
mene zanima da li vi provjeravate ovo sto pisete. Bolje bi bilo da ste napisali: Vjerovatno se radi o laznoj dojavi, ali ipak se gradani mole na oprez!!! Da li cete vi preuzeti odgovornost ako neko raznese pola Titove, a vi napisali da nema potrebe za paniku. Ko vam je rekao da nema??? Ipak unesite malo vise osjecaja odgovornosti u ove besmislice koje pisete!!!
Drzava za Bušmane..
Upravo se pucalo u Casa del Cafe u Shopingu na Grbavici! Uzas
Znas zasto kod nas ima, imam ranijih iskustava, nazoves policiju, on javi patroli, patrola kaze, evo radimo neki nalog, kad zavrsimo uputicemo se gore i naravno dodju s 5minuta zakasnjenja ...
Nidje veze, Da nije kaka diverzija..
EVO I JA SE POLIO BENZINOM NA BENZISKOJ.
gradimir gojer
Eto Mevlida opet