Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E fol sad oni posteni
Ko oni pošteni, ne bi uzeli... :P
Meni je policajac trazio broj telefona u zamjenu da ne pise kaznu... -.-
Ma ko ih h.e.b.e ja im ne dam pare neka pisu. obicno uz jednu kaznu dobijem i drugu za vrijeđanje policije a sve sto im ne dam para.
Prvo... svi vi koji sad imate m*** pricati protiv policije \'puknite\' tu istu price kad vas zaustave :P Ne neee tada ste svi superfini! Drugo, da već nije prolazilo mito ne bi se ni sad davalo. Poučeni iskustvom od ranije radije dajemo \'na kafu\' nego da se peglamo kojekakvim zabranama i većim novčanim kaznama. Treće, ne zna se ko je gori: koji daje ili koji prima pare... ide to tako ukrug po Bosni i Hercegovini i nema nama napretka!
ko fol nisu uzeli
videonadzor je cudo..nisu imali damu da uzmu..tako treba u sva auta kamere :) (zbog policijske sigurnosti :P)
ZAJBAO SI SE BURAZ DA SI DAO 50KM .... E TO BI BILO VEC NESTO DRUGO ...
On ce meni cvaju gurati, kako ga nije stid, meni na A8 ljetne gume jos, a on meni svaju....sramota!
CCC jos uzeli 20KM jos ga prijavili! Koji kriminalci !
mito i korupcija nas glavni su epitet.....malo je cvaja
nek sljedeći put proba dati u eurima...možda uzmu...
mamu vam drotovsku
a sto doktori nece ni da te pogledaju pa makar crko bez da ima das 500km, nikom nista.
Nakon što im je ponuđena cvaja za kafu, policajci su se našli jako uvrijeđeni: \"Misliš da smo mi glupi, ha? Pa znamo mi da za cvaju možeš popit\' 13 kafa od marku i po\' odnosno 20 kafa od marku, pa nismo u Veneciji Isusa ti. Ti misliš policajci glupi, a? E saćeš ti fino u prdekanu, pa ćemo da vidimo ko je glup!\"
i ode cvaja -.-
Danas u ZENICI privedena jedna radnica Centrotransa,zbog malverzacija sa kartama .Poslije toga joj je pretresen stan i u istom pronadjeno------100 karti zapad,100 karti istok ,25 jug i 25 sjever