Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma napišite fino s.a.ndž.ak.lije i š.ip.ta.ri! Ko dila dr.o.gu u našem gradu i pravi belaje nego oni. S.t.o.k.u fino vratiti u svoje vu.ko.jeb.ine i zabraniti doživoto ulaz u BiH. Up.rlj.aše nam grad i državu pr.im.itiv.ci i kr.imin.alci iz sandžaka! M.R.Š S.T.O.K.O!!!
koliko ste vesela uzeli od mladih ovom akcijom, tuzno :(
@ Saraj Lija: \"ŽMUP - Mafija u službi Pedera. Nek ste vi vutru ćopili, lako ćemo za heroin i kokain, djeca vam na džanku bila dBd!\" Potpisujem!
dajte da vec jednom pocnemo da rokamo te narkodilere sto nam dolaze iz sandzaka i sa kosova
Ko da je vazno odakle su doticni?Ko da nije vaznije da su uhvaceni i da je mozda jedan ljudski zivot sacuvan od tog poroka ili vise njih. Bas je zalosno da sve sto nevalja svaljujete jedni na druge a neznate da u svakom zitu ima kukolja i da se treba zajednickim snagama truditi da se iskorijeni .
sandzak je u srbiji i vi ste sandzaklije,veze s Bosnom nemate !!!!!!!!!!!
sandzaklije ne nazivajte se bosancima
@Saraj Lija Valter jeste bio iz Prijepolja i borio se za pravu stvar, pa ako hoćeš i protiv ove današnje \"krasne\" situacije (i takvih kao što si ti) i naravno da mu nije u petama bilo da se bavi krimin.al.om kao njegovi zemljaci iz sanđaka. Ne znam zašto jednu takvu veličinu petljaš u ovo. A ti si sarajlija kao što sam i ja amerikanac. I tebi preporučujem da se vrneš u vu.k.o.j.e.b.inu iz koje si ti i tvoji do.p.u.zali, š.lj.e.gli, pa zajedno p.u.š.i.t.e vu.tru i uživajte u svom pri.mi.ti.vi.z.mu! Nikad Bosna ni Bosanci niste bili niti ćete biti!!! J.a.d.u ja.dni, YEBO ti meni sve svoje (sandžaklije)!!!
MUP - Mafija u službi Pedera. Nek ste vi vutru ćopili, lako ćemo za heroin i kokain, djeca vam na džanku bila dBd! @ el che - Pošto je pala vutra nemaš druge nego da mi se nafushish yaya... p.s. i Valter je bio Sandžaklija
Sandzosi ;)
ne kaze se srbijanac nego srbin
kad se nesto lose desi onda su to srbijanci i crnogorci, kada je nesto dobro onda su to bosnjaci (sandzaklije), sax je odron!!!
Sandzaklije!
Stoka Sandžačka.
Pa što ne napišete: Kod Sandžaklija pronađeno 10 kilograma marihuane.
svaka cast autoru teksta,to su Srbijanci i Crnogorci a ovdje su Bosanci a zajednicka nam je vjera isto ko sto je s Turcima , Egipcanima.....DOSTA VISE SUPLJE S BOSNJASTVOM
ovo ide na licitaciju