Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima pouke, history will teach us nothing, a mi je se držimo k\'o pjan plota....svaka ti čast za komentar na mjestu je 100%
Trick pitanje: Ko je grdji RS ili FBiH. Takmicenje se odvija u nekoliko razlicitih disciplina: Korupcija, Bezzakonje, Policija, Primitivizam, Fashizam, Nazadnost privrede, Nazadnost duha stanovnika... Ovu bitku mozemo posmatrati kao evropski derbi, jer smo tu stalni osvcajaci lige evropskih sampiona.... Ima li pouke....?????
Zagrmi Draža vojvoda, bacajte boNbe četnici!
A kod ovog istog OP je prije mjesec dana pronaden pistolj!!!!! I nikom nista, sve se zataskalo!
Treba se pokrenuti opsezna racija u istocnom entitetu BIH i na taj nacin razoruzati kompletno podivljalo stanovnisto. Oni su opasan element po sigurnost i stabilnost BIH i euroatlantskih integracija. Samo na taj nacin BIH moze ici naprijed, a NATO i EU da nadju pouzdane partnere medju Bosnjacima i Hrvatima. BTW: Srbima je prioritet Kina i Rusija i to je fakat koji se nikako ne smije smetnuti s uma. To je i razlog sto Dodik sa svojim fasistoidnim idejama obstruira napredak BIH i euroatlantskih integracija.
nek guzi kad moze, ti nemozes ni sa srbima hahahahaha
aida alilovic se guzi sa srbima
OTEŠE MU DROTOVI DEDOVINU
boško buha...vaskrsnuo
BACI JE SRBINE CIM VIDIS LOJAVOG PRIMITIVNOG B.A.L.I.J.U I TO JE PRAVA NAFAKA !!!
mali bombaš :)
Naoruzan samo bombom hodam ja kroz grad Zvona, zvone, ovoj skoli ja ne pripadam...