Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zahvali se trejleru što te zadržao...
Dobra prikolica jbt. Cak i pise "intelligence" na njoj.
Bar profesionalci ne bi trebali grijesiti i u istom tekstu upotrijebiti dva imena za isto mjesto, Uskoplje i Gornji Vakuf, a radi se o Gornjem Vakufu-Uskoplju koji se ranije zvao Gornji Vakuf. I sada ga vecina Bosnjaka zove Gornji Vakuf a i Hrvati kad se zaborave i nace ga zovu Uskoplje. Tako je kad se nesto hoce na silu.
ma jaran gorivo izvadio zavalio ga i cao :)
SMS..
Dobro je prosao.
VILE GA PRONOSALE !!
Nesreća, Ok, E sad pod hitno smaknuti taj kamion s puta i idemo dalje, udesi se događaju i učimo se iz njih. Treba obilježiti to mjesto, trebamo svi kao vozači pamet u glavu i to je to...
pa bolje se raspravljati sa magarcima nego sa glupim lojavim bosnjama. magarci su puno pametniji i razumniji
lik se izvrnuo na sred puta i kaže saobraćaj otežan...prije nemoguć...
Neeeeed foor speeeeeeeeeeeed
ukljućio kers nizbrdo...........:-D
Kakav jarak kad je vukojebina dole..
A sve neki "vozaci". hahahah Ma pravi vozaci! Nema sta! DOBAR VOZAC vozi onoliko koliko to kaze ogranicenje. Umisljen vozac vozi koliko mu volja, ali zato brzo zavrsi u jarku. Nije mi ga zao ni malo! Ja vozim 16 godina i nikada nisam imao udes. Kako to?
...znači voziš 60 i kad je zaleđena cesta?
druze svakome se desi najbolji pogrijesi vidis li ti da je mokar put vidis li da ga je ponijelo jesi li mozda pomislio da je sletio sa puta da ne ubije neduzne ljude koji su isli autom prema njemu ?
DRIFTAO BRAT PA GA ZANIJELO....
Sigurno je ganjao vjevericu po cesti...