Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije se desila nesreca u mjestu Luke,općina Vogošća, nego u mjestu Gornja Luka općina Ilijaš.
Brz oporavak vozaču,i nije Vogošća već Ilijaš
E ovako posto citam komentare pojedinih... Jel vi ne sjedate za volan, ja sa ovim istim covjekom jedem hljeb iz iste firme i nemojte mislit da svima nama je lako, sto provodimo 20 sati u kamionu a 4 sata odmaramo. Ovi sto ovako negativne komentare ostavljaju, oni haman pa da samo sjede kuci i cekaju odakle ce im neko bacit koru hljeba jer drugacije neznaju, stavite se vi draga gospodo u poziciju jednog profesionalnog vozaca koji je non stop na tockovima, jel se nama saobracajna nesreca nemoze dogoditi, jesmo li mi mozda roboti koji mogu izdrzati sve zahtjeve poslodavaca i po 20 sati dnevno raditi. Nikom ne zelim zlo, ali mnogi od vas sjedu za volan i danas sutra nedo bog se isto moze i vama desiti... Cane brate zelimo ti brz oporavak, radne kolege iz PJ Sarajevo
Samo bi da POSELAMIM moje OVCE i da im kazem PECENJE OD SINOC WAOOOO Kako je samo UKUSNO BILO DA ZNATE KMETOVI IZ SDA VJERUJEM DA I VI PECENJE PA SKORO SVAKI 2 dan JEDETE JEL TAKO KMETOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Revolucija? Može! Al' ako ćemo samo protiv SDA pričati i djelovati onda bolje da ratujemo ponovo ;)
Moze brate!Ja KAZEM NISAM NI ZA KOGA!!!Jesam za onog u kome ima PERSPEKTIVE(to KMETOVI I OVCE iz sda ne RAZUMIJU) nego brate PAMETNOM DOVOLJNO ko nas 20god SILUJE?=?? Jedno pitanje??? STA JE SDA ZA 20God URADILA?????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ISPRAVKA MJESTO LUKE OPĆINA ILIJAŠ
vozaci kamiona su posebna rasa ljudi.....
Nije žvaka za seljaka, kažu bolje makadam praviti :D
vjeruj da je ta dionica autoputa jednaka makadamu zbog vagaša,ne može insan pošteno gas da doda :D
Nemaju ljubitelji brzine ni na auto putu šansu da se opuste, bem ti državu, pa ova država jedino političarima odgovara ali fakat.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
ovo je sve zbog opstrukcija sda
Vozio covjek hladnjacu, ako se tako zove i kazu da je zaspao za volanom.
vjerovatno zbog umjerene brzine i sigurne, savjesne voznje.
Dragi novinari, prije nego sto nesto napisete , provjerite, ne mozete skupljati informacije tako sto se derete na prolaznike sa autoputa i pitate kako se zove mjesto gdje se desila nesreca.
Ala ga je opravio, svaka mu cast!