Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar u janji ne zive muslimani
Dovesti kakvog bildera, pa da isto tako pesnicama tuce njega
Janja je najvece povratnicko mjesto u BiH... stanovnistvo je vecinski muslimansko !
S obzirom da je Janja pod okupacijom Smrdije, biće da se ipak radi o Smrdima a ne Bosancima, iako si jedva dočekala da prosereš ;)
mora da je puno blebetala, by the way to se radi nogama
Koji si ti primitivac :S Ajd zamisli da ti neko tako kcerku,sestru,majku ili zenu izudara? Da li bi onda trazio razlog sto se to desilo?
Janja je stari srpski grad i tamo zivu Srbi
pa neće je nogom, nije zvijer
Pesnice..... Sta je to?
HAHAHAHAHAHA AAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA Što ga Miske zabi iz slobodnjaka ovom sarajevskom papanluku na ovom portalu...ono nešto komentariše...marš odavde fataj se knjige il kakvog posla pa nešto korisno uradi u životu
Srbi pokazuju svoje pravo lice
srpsko divljastvo genocidasa.!
SIGURNO LOJAVAC
sipu ga loma.
Bravo mladiću..d*olje i treba tući,jer daje dama ne bi te dovela u takvu situaciju.Još si je trebo ovjerit nogom u glavu
svašta se naselilo tamo, naročito one sarajlije koje su bombardovale sarajevo...