Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud panduru Audu A4?Od plate?
Za one koji nisu upoznati - 13.3. (jucer) se u okolini Visegrada desavalo jos nesto. Kao i svake godine, jucer je u jednom selu kraj Visegrada bilo tradicionalno cetnicko okupljanje u svrhu proslave godisnjice smrti Draze Mihajlovica (imate slike sa tog \'druzenja\' od prosle godine na netu, pa malo proucite). Istog dana, jednom muslimanu pripadniku policije misteriozno izgori auto...hmmmm, e ta je bas komplikovana za provaliti..:-) Nisam za teorije zavjere ali vjerujte da je ovo slucaj 2+2 = 4.
Ja vidim piramidu na fotografiji:) Manite se politike u svemu, peace!
Srbi vole rakiju i gicu a mi Bošnje srpsku p.cu! Imao sam jednu vlahinju iz Lukavice, ja kako se karala.......
MEEMOOO!...AHAHHAHAHAAAA NAJBOLJA TABLETICA JE MLADA BALYNKURA NA MOM KRSTASU!
chester celjade, eno vice te mati svuda po mahali. kaze zaboravio si popit\' one sarene tablete sto ti cika doktor propiso.
NIKAD SE NE ZNAM DA LI CE ON OKRENUTI LEDJA SRPSKOJ! KO ZNA MOZDA JE VERSKI FANATIK,LAZNI KOLEGA PANDURIMA SRBIMA...KOJE BI NAJRADIJE,PO STAROM I UHODANOM PRAVILU IZ PROSLIH VEKOVA...ISKORISTIO LOSE VREEME,I ZAKYCAO ZON U DJALE! AJ DA SE BAR JAVNO DEKLARISE KAO SRBIN,DA ODBACI TAJ BOZNJACKI MANTIL OD LAZI I ISLAMA SATKAN!
ZASTO TAKO RAZMISLJATE COVJEK JE DIGAO KREDIT I KUPIO TO AUTO I NA KRAJU KRAJEVA CASNO I POSTENO RADI SVOJ POSAO U RS-U KAO I OSTALI POLICAJCI,ALI NJIMA NISU ZAPALILI AUTO PRED KUCOM.SVE JE JASNO ZASTO SE TO DESILO.
cuj otkud, kazna po kazna i nakupi se
CETNICKO PODMUKLO ZLODJELO FASISTA U RS-U
drzava odmah treba da reaguje i kupi covjeku jos bolji auto...ovakvi ljudi kao ovaj policajac su heroji danasnjice !!!!
sale glupane audi a4 kupis za par hiljada moze ga svaka budala kupiti koja ima stalni posao a narocito oni koji rade za drzavu.
Četnički terorizam!!!
Ovo je KUNDURICA uradio bivsi [emir].
u lijepom starom gradu visegradu...