Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ccccc - nemoj da pricas gluposti molim te. Koliko NAS vozi svoja auta neispravna i rizikujemo da neko ne strada. Mislis da je drago vlasniku sto se kamion zapalio???
Put preko Karaule treba zatvoriti za kamione preko 7,5 tona. Sta ima cisterna ici tim putem?!!!!
..foto ilustracija...ne bi bilo loše da se text pročita prije nego se da bilo kakav komentar...
I ova cisterna se nije prevrnula, nego se samo motor zapalio, i na svu srecu nije eksplodiralo....
@neko bitan mozda tako pricas jer si ti jedan od NJIH kojima je profit iznad svega! prevoze naftu cisternom a ne daju pare da se odrzava, to je najjadnije dno dno, i kad zbog toga ugroze zivote svih ljudi to nista, to normala jel? ja mozda nemam 100% utegnuto auto al ne vozim u njemu naftu ppk jedan
Glupane uopste se nije prevrnuo, citaj malo imbecilu glupi!!
Sve snage treba uprti da se put preko Karaule rekonstruiše i dovede u zadovoljavajuće stanje. Tunelom, vijaduktima, bilo kako samo da se ovo USKO GRLO razriješi. Dvije najmnogoljudnije regije Sarajevska i Tuzlanska saobraćajaju preko najgore putne komunikacije u BiH. Tačno je da vozilima preko 7,5 tona treba zabraniti saobraćaj preko Karaule, barem petkom od 12.00 do 20,00 nedjeljom. Odnosi se i na praznike!
svaka cast ljudima koji su rizikovali da to ugase ba a prevoznika tj. firmu cije je vozilo kazniti samo tako, neispravno na put pustit da se zapali, mogao je stradati neko
sigurno je schumacher prebrzo vozio inace se nebi prevrnuo
Jel pusten saobracaj?
Ovo nije na putu Sarajevo - Tuzla, nego TUZLA - SARAJEVO!