Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud na tebe nije naletio sa nozem pi.cka ti materina
Kjafire mamicu ti nacionalisticku,koji je tebi racku... By the way ispravno je ćafir konjino
Policija se kao i uvijek do sada \"razradi\" post festum, oni sada \"istražuju i prikupljaju činjenice\" koje su, nažalost već svima dobro poznate, osim njima. Inetersira me da li se IKO osjeća odgovornim za ovo što se desilo i da li će NEKO odgovarati što ovo nije sprijećeno.
sva trojica \"komentatora\" gore: hitno uzeti dnevnu terapiju !!! Vidite šta se dešava.
Inače volim da ga fafam
cuj notornom alkoholicaru???? pa zar on nije pripadnik jedine prave i najcisce vjere. cudi me samo da ga nisu jos proglasili herojem u teheranu. za njihA su svi koljaci heroji.