Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikakvo cudo s obzirom na ime i prezime
Zar se od genocidaša, ubica žena, djece i staraca, onih koji siluju, pale, ruše sve što nije CrpCko, koji Iažu, čija \"istina\" se bazira na mitovima i nekakvim pričama o nepostojećim uspjesima CrpCke vojske širom Balkana, isIamomrzaca, Turkofobičara, kompleksaša i najzad seIjačinama može šta normalno očekivati?
Nije u redu da na osnovu jednog primjera vandalizma vrijedjate srpski narod
E Krstane,Krstane daBogda se ti svojim ocima klikero!
e kad mu smeta nadgrobni spomenik (bilo koji), ili bogomolja (bilo koja), onda mozes j....ati tog covjeka, on je samo za metka u glavu (nevezano za nacionalnu pripadnost)
Dobro sad znam ko je,pamti se.
haram mu bilo
Murat: \"ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice.I ne sakatite S.rpsku vojsku,to ce bolje i krvavije uraditi p.oturica\".A u njimantece cista h.riscanska krv zbog vrece brasna
Krstanu ćemo glavu iščupat
naso ga ja na fb, evo sad prcam vlaha, hahaha http://www.facebook.com/krstan.radoskika
Ljudi imamo ime ovog djikana-vlašeta,smrdalja i četalja koji je ovo uradio,ima ga i na fejsu ja ga našo,pa et tako samo da vas informišem. Treba isprintat slike pa polijepit ako ga djegod ko nekad sretne.
Kako će te vi u koloni za majčicu Rusiju,ne za Srbiju nego Rusiju jer će od Srbije ostati samo beogradski pašaluk koji će naravno biti turski ! Vlahadija dismr ko poljski kolzetar. pusa
Krstan rados meni zvuci ko katolik
realist - Sta ba da \"cutimo\" , neka se zna i dobro i lose . Neki se drze onoga sto je bilo prije 500 i kusur godina , ne zaboravljaju i svoje bolesne frustacije lijece na svemu sto je Bosansko posebno muslimansko. Nije do Bosnjaka , htjeli bi zivjeti u miru i slozi , ali takvi kao lik iz naslova ne zele . Na zalost svih nas , zlo nikada nece donijeti dobro bilo kome . Ostajte mi zdravo !
to je onaj zmaj od Sipova :P
Možda nije svjesno to učinio. Možda je nagrajiso, stao na mokraću, prao veš utorkom, usisavo petkom, sjeko nokte poslije akšama šta znaš
Srbi vratite se Islamu, vjeri vaših pradjedova od koje vas ote Karađorđe na Slaviji naredbom \'krst ili smrt\'!