Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratio se u priboj hihihihihih
Mozda je otisao po policiju..
sarajlijo dragi ti srbi komsije poklase po vracama devedesetdruge a ti bi komsije sandze za njih mijenjo
mijenjam 50 komsija sandzaklija za jednog srbina
Znam ja sta se pokvarilo!
Koji li je sada od ministara utekao. Ja Kaplan, ja Kurteš. Obojica su na " K ".
Ima li iko da je vidio udes, pa dae kaze ko je taj što je pobjegao.Sve vise je takvih, i meni se desilo isto pa sam pusio opravku.
Otišao ti sa mamom na Pale.
Mora da je opet neki politicar ko onaj kurtes.
pa kad je pjani ministar iz Jagode mogo uteć u haustor na Marijinom dvoru, što ne bi mogo i mali kockoglavi u polovnoj trulji......
garant babin sin nije imao vozačku dovzvolu
ILIDZA-NAJNOVI PAZAR
IMA I ONA BUDALA SA BMW 6, CRNE BOJE, LIK NIJE NORMALAN, PROLAZI KROZ CRVENO, OBILAZI KOLONU NA SEMAFORIMA, PRETICE PREKO PUNE.
A GDJE JE PECAT NA SAOBRACAJNOJ OD ONOG STO JE POBJEGAO
ne znam zasto i odobravaju da se moze komentarisati,,da svaka budala moze pisati sta mu naumpadne,,,u redu bio udes al sad ne treba komentarisati bespotrebno....
Kukavica,papak obicno gov. od covjeka...
...moj mladic se najsigurnije osjeca u nasem golfu 2...