Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
više od kilogram, manje od dva
ima li kakvih akcija na poljinama? i hoce li ih biti? neka ste vi sklonili ovo zlo sa ulice, koje unistava zivote cijelih 550,000 na birou, sada im je puno lakse, uvjeren sam u to.
Je li marihuana odranije poznata policiji?
ja sam na ovom klixu naučila da marimahuna nije droga,a sad me ovaj članak zbuni :))) da je tu kilu popušio mogao je i odletjeti i prc šipak bi ga priveli :)))
Ne gubi pribranost ni u jednom trenutku i ne daj se zbuniti. Marihuana je droga i tacka. I onaj pridjev "laka" mi nikad nije bio jasan. Sad ce ljubitelji iste da me kritikuju, al sta cu...
hvala na edukaciji inaće sam laik po pitanju toga :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)