Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pad je od ranije poznat policiji, poslije saslusanja bit ce pusten na slobodu.
Bujrum: pik. ba /artikal/8193962/gradjevinsko-zemljiste-stup-sarajevo/
^^ gerilsko oglasavanje :D
Nekad je na ovom sajtu bilo zabranjeno komentarisanje Crne hronike, a sad se ni mrtvi ne postuju (glavni cilj da se ispadne sto smjesniji). Nek pociva u miru.
Pa to smo mi buraz, od svake tragedije pravimo komediju zato i jesmo posebni ..
lovepxiniko napušiš se ti meni dobro kurca jesili skontala .JBSV PO RE DU PAMETNICE ĆAĆINA KUJO AJ MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠ.
serete puno klix vamaje izgleda ovo zabavno prepiranje što ne blokirate ove što ulaze u svačiji interese
Evo jedan manje dzeparos u gradu Sarajeva ovaj sto je umro Nihad Agić vec je vise puta bio lisen slobode i poznate je MUP kao dzeparos i lopov...
pad daj nemojte zezati momka sam lično poznavao što jest jest bijoje dobar na čepu i šankista ali ,jb nekogaje izgleda prebijo logično i ostavijo dase pati eeee .Šta reći nekamuje lahka zemlja a dušmanima spora i dostižna pravda prvo ljucka pa božija.
Pravopis na nivou.
upravu si bio je brz ali u tranvaju kada dzepari a sto sto je pio naramno pio je od tudzeg novca posteno nije zaradio sigurno..
jadan čovjek, kakav način da okončaš život... neka mu je laka zemlja bosanska... :(
lovepinkxo eto tisimi sigurno neka pametnica pa znaš pričat i pisati kosi štasi bolime šapok ali izgleda dase družiš sa finim društvom koji izgovaraju kulturne riječi nikad nisi čula za neku skraćenicu i šatrovački itd kogalićeš ti liječiti i gdječeš raditi kati babo nađe posao ništa od tvoje škole kad ti je glava smola DATIV TI MEŠ PIČ AA PRAVOPISNA DA SE SEKSIRAMO AA
@NIKO KAO JA Mislim da si pogriješio komentar : ) I zbog debila kao što si ti smo mi u ovakvoj situaciji. Idi u školu, nauči pisat i čitat, pa ćemo onda lako. Ako obična škola ne pomaže, pogurat ćemo mi tebe i u školu za mentalno onesposobljene. = )
Mrtav covjek, a komentari Boze sacuvaj!!! Kakva smo mi stoka!!!
ih jasta je...ma nemoj majke ti...bilo vam msrko istrazivaj mamu vam onu podkupljenu......ako nema marek za kafu nema ni istrage,,,,eeee ja nam usrane drzave.....propadni stoko jedna....pa bolje da je i dalje bio rat ba...bar bi se znao zakon nahkav !!!!!
SAM PAO SAM SE UBIO
Tragikomično
Najjači citat, najjače profesorice u BiH . Hahaha.
http://www.youtube.com/watch?v=GeeyWvo1rNg
Letenje je stvar izbora, slijetanje je obavezno
Pazi ti ulice TITOVE na sred grada.. Kao u favelama Brazilskim i gore!
Ma sta ti je, ovaj mora da se okliznuo na bananu.
Kao i onaj u KPD Zenica.
Pa jbt, ocekujem sad neku pricu, kad ono sve u naslovu pise, daljni text dvije recenise XD
đe si pao na onoj jednoj slici 20 litara krvi uslikano :(