"Bliski kontakt" u Kotromanićevoj
0
I policajci mogu imati udes
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije Fiat nego lancia barem ako se provaljujte nemoj te pisat gluposti,a to da prave sudare nije nista novo samo se za malo koji sazna
e ne znam jel gluplja vijest, ili komentari
Berlusconi i Papa su koristili ovu Lanciju kao prevozno sredstvo. Cini mi se da ima jedna kod nas i jedna u Banjoj Luci.Poz.
Lancia Thesis stoko nepismena. Nije vam zamjeriti. Ta se Lancia prodala u samo par hiljada primjeraka.
onaj bijeli golf je od P.U. Centar,uvjek se vrte po gradu,cini mi se prvi broj 605-E-..... a fiat je lancia thesis.....
???
E ovi sa SAX-a su na ovom textu ubrljali totalno, a to se vidi po komentarima. Nije Fiat nego Lancija. Bijeli G naprijed je 4 i NEMA rotacije (osim ako neki ne vide drugacije :)) A policijski G je 5 i IMA rotaciju. E sad da nam je Fedja otisao malo blize incidentu, a ne slikao sa autoputa, vjerovatno bi bilo jasnije.
I bemliba ako ono nije G 5 i fakat ima rotaciju
Jos kad bi pretresli auto nasli bi bruku droge..lik dila drogu,bijelo ko lud..tako je i kupio auto..
Pa golf IV nema koliko se vidi rotaciju, znači može biti bilo ko
hahahahahahah ko je kriv nek zovu muriju hahahahahah
Mogu,zasto ne?!