Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Dvije tone kilograma\", malo brate.
Pa stvarno ste moroni, kao da je nesto kriminalno radio.. Problem, B i H nije u stanju da sama preradjuje PE otpad. Znaci, zavrsice, ili u rijeci, ili na livadi.. Covjek se sjetio da je neko u blizini u stanju da isti preradi, i vi ga okarakterisaste kao dilera.. Aferim..
Ma fuj!
Pa bar čovjek NE krade , kao neki naši .... Političari .. Pa ne radi to zato šta to Voli, nego da bi se Prehranio i zaradio Neki dinara Iskoristite SVOJU Priliku .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! Rad od Kuce preko Interneta Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise Siguran i Dugorocan Posao SIGURNA Isplata 100% Pogledajte Dokaze http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ http://www.internetbrzazarada.ws/buxptc Email: [email protected]
Covjeka treba nagraditi, brine se za ocuvanje okoline, uz to zaradi koju kunu, kupi djeci knjige i obucu za skolu, ako ostane sta zeni buket cvijeca.....
covjek cistio malo ulice a oni ga hapse sramota
PA STO NISTE PUSTILI COVJEKA NAMA CISTI DRZAVU A SEBI ZARADJUJE KES I VI GA KAZNITE KOJI KLOCEVI HAHAHAHA E HRVATI NI SMECE VAM NASE NEDAMO HAHAHAHA JA DRZAVE I LUDILA :)))))))))))))))
Dajte da i mi barem jednom izvozimo nase smece nekome!!!! Kad nama stalno izovoze svoje, sto i mi ne bi mogli nase nekome!
Nije zabranjeno izvoziti, stavise puno smeca se i izvozi iz BiH. Stvar je papirologije, a ovaj je vjerovatno nije imao....
dvije tone kilograma??? JOJ, SA-X JOJ!!! Zaposlite vec jednom LEKTORA!
Koliko jedna tona kilograma ima kilograma? a) 1000 b) 10 000 c) 100 000 Glasajte i osvojite hiljadu kubika litara gluposti saxovih novinara.
U Hrvatskoj ovo preradjuju. a u BiH ovo bace na livadu i gomilaju samo. A treba 50 - 100 godina da istrune, pa sad ne kontam sta su dobro uradili ovdje, al et.
Poslije te je taj isti tip kresn\'o.Daj uljepsaj pricu malo svega ti...
skupio plastičn ambalažu pa tamo prodaje. Šteta pa to nema kod nas. Inače, srećom pa ga nije BiH policija uhvatila jer bi Željko Komšić bio kriv (malo ironije).
http://tesanjweb.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2514&Itemid=140
Na moru dok sam bila svako jutro tip pregleda korpe za smece i kupi boce jer se kod njih otkupljuje po kg i placa i onda to ide u reciklazu. A kod nas vise ne znamo sta cemo od flasa i plastike. Niko se nije sjetio da zaradjuje na tome. Neka je odnio kod nas je to svakako smece i ne znamo sta bi s toga, nazalost. .
\"Švercao\" smeće?A dr.oga što se šverca,to prolazi??? Ode čojk prodati smeće,povratna naknada i fazoni... Zato kod njih nema flaša po ulici.