Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba njih obojicu isjeci u sekundarne sirovine...
kad vam neko ukrade auto odma ide na otpad u djelove, tako da su autootpadi automafije koji imaju svoje ljude da im nabavljaju resurse (auta) zato 99% auta policija ne pronadje
Vlasnici "otpada" nisu nista "bolji" od lupeza, otkupljuju sve bez ikakvih "pitanja" ograde, "halke" s groblja i.t.d. i njih u "przun"!!!
Eh,neka....ja sam nekada hodao po Italiji,kupovao dijelove,uvozio,plaćao porez,carinu i ostalo...uvijek sam bio preskup....eto,sad je jasno....ukrade u Sarajevu,odveze u Hadžiće,uzme koliko uzme....i onda punim....U Mostaru imaš naći za Bmw-e,sve za male pare u usporedbi sa Njemačkom,gdje jih prave...eh,eto kako to ide...pa ja...
Bila je jedna video igra na isti fazon. Mafia ili godfather, zaboravio sam :D
Hajde da je prodavao dijelove, pa bi razumio da je kriminala koji preuzima rizik ali za veliki novac, ali činjenica da je "vozilo Mercedes isječeno u sekundarne sirovine" stvarno govori koliki je lik idiot.
to se odavno zna... pitanje je samo sta ih je bas sad navelo da ga fliknu. mora da nije platio reket
nije on to znao hahahahhahaha
a jel i vozilo mercedes vraćeno vlasniku da ga sklapa kao lego? što je najgore i ovi sa incijalima će opet na slobodu za koji dan.
OD "S-M" vl.Duharkić Mersad, Pazarić, Hadžići. Broj pregleda. 50. Adresa. PAZARIĆ, ZOVIK BB. Opština. Hadžići.