Općinski sud u Sarajevu
0
Hajrudinu Harbašu mjesec pritvora
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mjesec je na slobodi malo ce se udebljati i nabildati u zatvoru pa moze da nastavi sa biznisom mozda nauci neki novi fazon u zatvoru pametniji .. za obijanje auta da ne razbija staklo ljudima ..
Hajruka medijska licnost, ko da je jedini klosar u Sarajevu, valjda drago Sarajevo x-u sto su oni premijerno objavili snimak pa ga sad prate u korak...Je.bo vas Hajrudin Harbas
Jedva cekam 17 septembar da sa Hajrukom kafu popijem.... :*
Gile 19.08.2011. u 14:16 Čuj u zatvor? Njega i njemu slične treba zadužiti lopatama i krampama i odvesti da probijaju tunel na koridoru 5C prema Zenici...Da uštedi država barem gorivo koje bi ionako mašine potrošile... Odlicno, a koliko kriminalaca imamo i tito rahmetli bi jednoj takvoj radnoj akciji zavidio.. Asfaltirali bi bosnu za mjesec, uzduz i poprijeko sa svim pratecim objektima.
dobro ce proci, ako su drugi zatvorenici vidjeli onaj snimak nece mu guze traziti, da se ne zaraze. Mjesec je malo, to da odmori glavu i nove podvige smisli.. Prosao je ko bubreg u loju. 9 godina minimalno.
Ee gdje osta ona milicija na konjima opremljenim motkama..ovakve bi batino dok mu noge ne bih polomim.
dal je ovaj guban od kriminalca platio čovjeku ono razbijeno staklo na autu što mu je razbio i jel vratio ukradenu torbicu........
a mi samo sjedimo i između sebe kukamo, biće ovako ako ne i gore sve dok se ne osvijestimo,. nama treba prava revolucija, svi na ulice. Pored svih poremećenih vrijednosti u društvu, trebamo još po ovom sadašnjem stanju da se poklanjamo ljudima koji nam iz dana u dana nanose štetu. Baš me više briga ko je odakle i kakve traume ima, ko ih danas nema, hoću da živim u sređenom sistemu i da malograđanstvo nestane.
odredjen mu je pritvor....u tom periodu tuzilac istrazuje i podize optuznicu...ista ide na potvrdjivanje suda ....i ona ide sudjenje za krivicno djelo opasnosti...mislim da ce dobiti jednu godinu...a ako nadje dobrok advokata sporazum i uslovna 2 godine
I to javno!
kao sto rekoh, mjesec dana ima djaba prehranu i nocenje...i onda opet jovo na novo
puno mu je mjesec !
Hahahahahahahaah ej nemojte toliko.. Puno ste mu dali... hahahahahaaha
@Mahala VP Ma vidi ti ovoga omladinca... Jesi li kad prao zube i zvizdao u isto vrijeme?
Internet mangupi smanjite doživljaj.
Ozloglaseni Hajrudin \"Hemoroid\" Harbas konacno iza resetaka.
Vi papcine sa interneta ga morete podudlati i meni i hajri.Hajro je za vas dingospo,a vi crknite od ljubomore.Nemožete mu ništa on će izać za mijesec dana i opuhaćemo pola sarajva!!!