Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ces kod privatnika lagano da vidis kako ledja pucaju
Imao dobar posao.Jadan nebio u BiH je 48% nezaposlenih.Mlad naivan.@E u pravu si,sad kad mu privatnik leđa odere,proklinjaće i majku koja ga je rodila!
cuj to,kako ga nije strah
ne zovite ih srbi, ne zovite ih ch.e.tni.ci ONI ovi sumnjaci iz BiH - Dodukovi i Karadzicevi sljednbenici od sada su K R M LJ A N I - K R M LJ A N I ----- - K R M LJ A N I ----- - K R M LJ A N I ----- - K R M LJ A N I ----- - K R M LJ A N I ----- - K R M LJ A N I -----
eee jada jadnog...valja mu sad babo naci drugi poso...o boze koji levat!!!
Posao dobio preko veze. Dobit ce tako i novi sljedeci posao u drzavnoj sluzbi. Dobit ce bez problema uvjerenje o nekaznjavanju i da se protiv njega ne vodi krivicni postupak. Samo ce se jedan dan pojaviti na novom poslu. Koliko je pametan, vidi se iz teksta, ali novi posao ce dobiti vrlo brzo.
@haha za tvoju informaciju doticni se zove Vlatko Jovetic i naravno da je Bosnjak ali praoslavne vjeroispovijesti to trebas ovako objasniti i navesti a ne gurati u kos kao da je musliman Bosnjak. hahahaha jesi bilmez majko draga kome ti damu pod bubrege pokusajes da prodas?
sta reci osim svaka cast na odluci rukovodstva granicne policije, ovako treba postupati za svaki ozbiljan ispad sa svim uposlenicima drzavnih sluzbi, red se mora zavesti a kriminalci ostraniti iz tih sluzbi...!
e jesam se nasikiroooooooo
Bas sam sretna kada procitam kako glupe ljude primaju drzavne sluzbe na radna mjesta preko stele, sta i ocekivati od takvih uposlenika, navikli da im sve prolazi.
Duvaj ga sad
ja,budale majko mila.Ovakvi kreteni rastu samo u Manjem entitetu
tako treba vise i cesce davati otkaze kriminalcima !!!
ako te ko pita ``RS`` doticni je ``bosnjak`` da mu ne navodim ime i prezime:) hahahahaha koji ste vi primitivci !
Stara izreka: Dijete mi slabo uči, morat ću ga dat u policiju!
Dobice al ono sto preko dvoje visi !
Kada RS dobije nezavisnost dobice novo ime u UN \"Fukaristan\" jer su stanovnici bijeda u dusi. Fujjj