Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jeli ovo boga vam u istoj zgradi gdje je i policijska stanica, jedno 20 metara od same stanice?
Nula komentara a da je pas lutalica zalajao na nekoga vec bi bilo najmanje 50 nista bolje nismo ni zasluzili
@Bosnian baron Gdje je ta policija u normalnim državam u SAD, gdj skoro svaki mjesec se dogodi ubistvo u nekim čkolama uliicama, po nekih 10-20 \"komada\", gdje je policija bila u Norvečkoj, znaš o čemu mislim. a kao što sam i rekao lik je vjerovatno odranije poznat po sranjima (neki Korač, ubio oca, majku sestru), pa nemože ga policija 100 puta hvatati, ako će ga sud, pa donekle i tužilaštvo puštati. ne pravdam policiju za dosta postupaka, ali za sve vam policija kriva, svi smo mi krivi
YT user/DANASKRBA
Dana Škrba, FB profile.php?id=100002624507181
@BosnianBaron kažeš u po bijela dana otimaju balavci, koliko znam nije ih policija odgojila da bi bila kriva za to što rade, koliko god su oni krivi MI smo troduplo više a to govorim iz ličnog iskustva jer svi MI okrećemo glavu kada ti balavci otimaju \"to se mene netiče\" glavna je parola svih nas i kada na pijaci ciglane pored štandova sa povrćem jedan od tih dobro odgojenih balavaca vuče stariju gospođu između istih tih štandova držeći je za njenu ogrlicu pokušavajući da je otrgne ,100 (minimalno) naših sugrađana nijemo posmatra (bilo je oko podne) to je trajalo nekih 5 min nakon što nije uspio da je strgne sa vrata napadač je pobjegao i znaš ko je toj gospođi prišao curica od 15 godina i niko više čak se nisu smjeli nakon što je djevojka pozvala policiju a oni došli ni ponuditi da svjedoče da opišu napadača i sve je policija kriva
... nam NARODNU miliciju , dozlogrdila ova demo(n)kratija
Zaklao ga je Pele Vidis 100% !
VERNES (Veki) ČANKUSIĆ ga zaklao poznat je po tome da je dobar sjekač :/ treba ga na dozivotnu robiju
Kad su ga nasli kazu da je spavo isto zaklan.
@Sve znam... Hajde ne kaki Tita ti.Pusti se tih mahalskih prica.CINJENICE kažu drugacije.
I ja bi ga zaklala da je moje dijete bilo u pitanju!!!
Sve znam - Sto osim za djecu???
@g-dine „www“ U svim normalnim državama policija između ostalog služi i za fizičku zaštitu građana, a ne sud i tužilaštvo. U svim normalnim državama kada balavac od 20 godina rafalima iz automatskog oružja puca po platou skenderija kao što je to bio slučaj prošle godine, policija ga ustreli k\'o glinenog goluba, a ne kao ova naša igra se sa njim „ledenog čiče“ po platou skenderije. U svim normalnim državama po naseljima i na ulicama postoje policajci pozornici koji su tu da sve bude pod kontrolom, a ne kao ovi naši, zavale se po kafanama i radnjama dok im ne prođe radno vrijeme. Kad ste g-dine „www“ zadnji put vidjeli policajca pozornika na ulici ? Policajci pozornici i služe da sve funkcionira bez nereda, izgreda i nasilja po ulicama !!! U po bijela dana balavci po ulicama otimaju ženama tašne, nakit, novac, mobitele, jer pomenute gospode NEMA tamo gdje trebaju biti !!!
...kad ovo procitah, pomislih na nekog koje prije 10tak godina nozem na Dbr ubio mog prijatelja...na nekog ko danas redovno trazi 1KM...kazem pomislih na tu psihicki jako slabu osobu...???
ljudi stvarno je bio fin covjek, znam da je imao i papagaja u radnji. Dok sam na dobrinji zivjela cesto sam mu nosila slike na izradu i uvjek bi mi uradio i neke ekstra, uvijek je bio ljubazan. moje saucesce obitelji, a njemu neka je lahka zemlja.
Upravo tako.