Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi cesto govorimo kako se ovakve i sl. stvari desavaju samo na zapadu, a kad se uzme u obzir broj stanovnika ne fali ni kod nas budala ako ih cak nema i vise!
Koliko idiot moraš biti pa ovakvo što i uraditi?! Da se ja pitam, kazna bi im bila ista pa neka vide kako je čovjeku bilo.
ili su pijani ili nadrogirani treće nema !
Ne treba nama ni ISIL niti bilo koja druga teroristička organizacija. Terorista domicilnih među nama hiljade i hiljade. Gdje mi Bože živimo?!
Hajmo se utaliti,kupiti benzina i njih trojicu zapaliti,who's with me ? :)
Da se utalimo i tebi koji gram mozga nabavimo. Osudjujem ovo što su uradili i treba ih najstrože kazniti, ali i pored ovih budala vidim da ih ima još.