Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nije pronađeno adekvatno rješenje za ovu nekad prelijepu zgradu. Jel treba da se sruši nekom na glavu prvo da bi se sanirala???
steta sto vatra nije sasvim slucajno zahvatila redakciju
konj buca potocar zaboravio ugasiti cigaru dok je rovio po smecu.
Zasto je obo napusteno toliko godina nakon rata, zasto niko ne obnavlja zgradu.. ccc
jok, opstina Tarcin
Ova zgrada mi je fuj :S ne znam zasto je ako nista ne sruse.....jer ukoliko to uskoro ne urade, sama ce da padne na slucajne prolaznike.......
Šta reći?
Doci ce dan kad ce \"srbi\" zapaliti katedralu, katolicke crkve i sve dzamije u sarajevu.........pravi hrvati i bosnjaci ce tada kopati svoje oci ali ce im biti kasno......!
Prelijepa zgrada (i u ovom stanju je jos uvijek lijepa) na prelijepom mjestu. Takva steta sto je ne renoviraju....glupa glupa vlast!
HRKLJUŠ
Ma ne mogu sanirat sad to, moraju most izgradit kod Akademije. Dva milioncica poslic, sitnica... Doduse ova zgrada se racuna kao da je u opstini Stari grad :)
ova zgrada je nekada bila prelijepa, a sad propada u samom centru grada i niko ništa ne poduzima
ove zgrade oko katedrale su proklete,ovo je treci ili cetvrti pozar u zadnje 2-3 godine,ne mogu da vjerujem...
Sad ću ja to otkupiti za male pare i riješiti vam problem. Ionako vam ne treba ta mrska arhitektura u centru. Bolje napraviti džamiju ili poslovni prostor, nešto kao Islamski kulturni centar ili mozda čak i parking! Najviše mi se sviđa parking. Dobra je lokacija. Parkinga ionako nikad dovoljno, a ne moram ni puno ulagati u održavanje. E toooooo bih mogao napraviti! Ko je za mrsku ukopatorku arhitekturu neka klikne dislajk. Ko je za parking neka klikne lajk da vas prbrojim.
kreteni vlasnici ne mogu da se dogovore pa ruglo visi u sred grada, pored jednog od najljepsih objekata u gradu ...
Fino bi bilo da mi daju taj prostor gratis,sanirao bih ga,zaposlio nekoliko ljudi,uredio i jednu prostoriju koju bih zimi grijao za beskućnike,skuhao im i po neki obrok da pojedu kada navrate.Vatrogasci bi se mogli baviti ozbiljnijim problemima.Ulica bi ljepše izgledala,ne bi to više bilo ruglo.