Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce moje...nadam se da ćeš naći mir kod nekoga i da ćeš imati djetinstvo kakvo svako djete ovog svijeta treba da ima....bezbrižno i lijepo :) A makju i očuha prebiti....
Majku i očuha prebiti i strpati u zatvor, ali neki u Sjevernoj Koreji...
Na trg negdje...pa kako ko naiđe neka ih tuče....stoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Majka djeteta zove se Danijela Railić i uposlenica je MUP-a ZDK, a očuh je Smajo Halilović i radi kao profesor historije u Drugoj gimnaziji u Sarajev e OBOJE IH NABIJEM NA TUKI KLOSARI JEDNI ,,,,MRSSSSSS
neće neka sirotica koja sastavlja kraj sa krajem jedva nego te sto neznaju sto im je sila udarila u glavu,oduzeti joj posao i u zatvor makar godinu
Pa skoro svi policajci su skloni nasilju u porodici, nasilje obicno rade muskarci nad zenama, vjerovatno zbog rada sa kriminalcima izgube kompas pa s posla nasilje donose u vlastitu kucu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da li neko zna adresu profesora i ove majke krvoprolke?
Žena koja se uda za prof. Smaju može biti samo veća budala od njega, a on nije dobar s glavom al' sekunde. Razrednik mi bio.. Jadno dijete, oporavit će se aBd.
joj i meni je predavao..debil mrtvi majke mi
Pa dragi Boze sta je s ovim narodom,kad moze tako svoje dijete prebiti sta onda moze uraditi onome ko joj je niko i nista?! Brz oporavak djecaku zelim,a ovim krvopijama da zoru ne docekaju !
Gori od stoke, pogan jedna, pa zasto djecu tucete, te nevine i ciste duse koje su ukras ovog svijeta
Smajo je jedan teski bolesnik, Oduvijek sam to tvrdila. Na satu historije nam se hvalio kako studentice spavaju s njim za ocjenu i pricao jos kojekakve price. Nikad mi nije bilo jasno zasto on radi u Drugoj gimnaziji, to je sramota. Ali svi su znali kakav je. To je najprimitivnija osoba koju sam upoznala... smrdi na kilometar Sigurno je izludio tu zenu do te mjere. Sad bar svi znaju kakav je.
ako je zaista tako kao sto kazes, covjek je stvarno idiot. medjutim, zasmeta mi to "sigurno je izludio zenu do te mjere"... za ovako nesto nema opravdanja. moze te izluditi ko god i koliko god hoce, ali zeni koja je majka i koja je normalna na prvom mjestu joj je njeno dijete, pa onda sve ostalo. nema te sile koja jednu pravu majku moze "izluditi do te mjere" ;)
Ja bi ga sutra usvojio da se rijesi budala za cijeli zivot nijedno dijete ovo nezasluzuje. Nedao Allah dragi da vidim te roditelje bas bi volio da vidim kolika su to oni sila da se izivljavaju na djetetu.
Jaa sam iz Kaknja ovo je djete moja familija..Nakon ovoga sto se desilo svi smo u soku zapamtit ce dan kad su ga tukli ja im kazem,aa ti Radamel se meni javi na fb isti si kao i oni treba vas lincovati sve...
@dean najiskrenije se nadam da cete dijete uspjeti spasiti od ove ludace. ucinite sve da ga odvojite od nje, dok ne bude prekasno... sretno!
sta jos napisati na ovakva desavanja? uzas!
Ma odmah 5 god. zatvora minimum.. Nakon toga ne bi niko udario dijete..
Ma odmah 5 god.
to nije mater ,to je tiranin treba njoj pokazat kroz sta je tjete prolazilo !
nije tesko razumijeti reakcije na ovakvu vijest u smislu : ubiti majku,prebiti itd. svi su za to da se sa djecom tako ne smije postupati ali ?? i ta majka ili otac su odrastali upravo u takvom drustvu koje sve rjesava sa ubiti,prebili,zapaliti,nabiti na kolac itd i to su rezultati. nevezano za ovu vijest nacin/rjesenje vecine problema je kod skoro svih isti -ubiti,prebiti?! ima li nase greske u svemu tome?
Nema.
Pa lako je na dijete majku ti dilentantsku, hajde na odraslog insana olosu bijedni. Majko moja, imal' ko da zatvori ove budale I zastiti ovo jadno dijete...
Radi zlostavljanja djece prvenstveno sam za smrtnu kaznu. Nema te isprike, tog razloga, tog opravdanja za zlostavljanje djeteta. Takvi ljudi ne zaslužuju život.
Ispričati se - izvinuti se, isprika - izvinjenje, opravdanje.
ti sa nickom antidepresiv trebas hitno lijecenje. I sam nick o tebi nesto govori.